Simona Halep nu scapă de coșmarul accidentărilor: „Nu știu cum am câștigat, dar mă bucur!” Prima reacție după calificarea în sferturile Transylvania Open

Robert Zanfir 28.10.2021, 19:39
Simona Halep nu scapă de coșmarul accidentărilor: „Nu știu cum am câștigat, dar mă bucur!” Prima reacție după calificarea în sferturile Transylvania Open

Simona Halep s-a calificat în sferturile Transylvania Open, după victoria în două seturi cu Varvara Gracheva, 6-4, 6-2. Simona Halep a acuzat o accidentare la finalul primului set.

Simona Halep a trecut în forță de Varvara Gracheva, 6-4, 6-2 și s-a calificat în sferturile de la Transylvania Open. În turul următor, Simona o va întâlni pe Jaqueline Cristian, în al doilea duel sută la sută românesc. Dacă va trece și de sferturi, Halep ar putea da de Emma Răducanu.

Simona Halep nu scapă de coșmarul accidentărilor. Prima reacție după calificarea în sferturile Transylvania Open

Simona Halep a fost vizibil bucuroasă că a reușit să ducă meciul cu Gracheva la bun sfârșit. Fosta campioană de la Roland Garros și de la Wimbledon a recunoscut că i s-a blocat spatele și că a avut dureri.

Totul s-a întâmplat la finalul primului set, câștigat de Simona cu 6-4.

„E mereu dificil să joci împotriva unei românce. Dar voi da ce pot mai mult, mă voi concentra.

Nu știu cum am câștigat, dar mă bucur. Mi s-a blocat spatele. Uneori, chiar dacă e dureros, trebuie să continui. Am avut alte blocaje înainte, știu cum să trec peste situație. Azi, fiind acasă, am știut că trebuie să lupt mai mult”, a declarat Simona Halep, imediat după meci.

Simona Halep – Varvara Gracheva, în optimile Transylvania Open. FOTO: Playsport

Emma Răducanu, invitată în oraș după victoria cu Ana Bogdan

Emma Răducanu a câștigat în două seturi cu Ana Bogdan și s-a calificat în sferturile de finală de la Transylvania Open. Imediat după partidă, Emma a fost invitată de Alexandra Dulgheru la o masă, în oraș. Britanica cu tată român ar putea da peste Simona Halep, în semifinalele turneului de la Cluj.

Emma Răducanu a vorbit despre un eventual duel cu Halep. „A fost un meci foarte greu, Ana e un adversar foarte bun. Nu am o problemă cu presiunea, învăț să mă obișnuiesc cu ea.

Mai am mult de muncit, am doar 18 ani, mai am de crescut. Nu sunt produsul finit, pot mai mult, dar trebuie să învăț meci de meci.

Simona Halep este unul dintre idolii mei, o experiență deosebită să o văd jucând. Mișcarea ei este incredibilă pe teren”, a spus Emma Răducanu.

Programul zilei la Transylvania Open

Mona Barthel – Marta Kostyuk 4-6, 4-6
Irina Bara – Rebecca Peterson 0-6, 3-6
Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4
Simona Halep – Varvara Gracheva 6-4, 6-2
Alison Van Uytvanck – Anett Kontaveit 3-6, 4-6