Simona Halep, reacție uimitoare după retragerea lui Horia Tecău. Ce i-a transmis sportiva prietenului ei

Giosanu Catinca / 19.11.2021, 15:17
Simona Halep, reacție uimitoare după retragerea lui Horia Tecău. Ce i-a transmis sportiva prietenului ei

Simona Halep a primit cu tristețe vestea că Horia Tecău s-a retras din lumea tenisului la 36 de ani. Jucătoarea profesionistă a ținut să îi mulțumească bunului ei prieten pentru meciurile de dublu-mixt pe care le-a jucat alături de ea. Mesajul transmis de sportiva de la malul mării.

Simona Halep, reacție după retragerea lui Horia Tecău

Horia Tecău a decis să se retragă din tenis, după o carieră la profesioniști de 18 ani. El și-a anunțat încheierea carierei la vârsta de 36 de ani, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Multe emoţii curg în acest moment. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit, pentru oamenii pe care i-am întâlnit. Sportul a fost locul meu de joacă, şcoala mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să mă perfecţionez în timp. Energia terenului de tenis şi a iubitorilor tenisului m-a oferit o imensă recompensă şi voi păstra acest sentiment pentru totdeauna. Acum a venit timpul să mă bucur de viaţă în alt mod şi să transform toată această energie într-o nouă formă.”, a scris Tecău.

De-a lungul anilor, Horia Tecău a cucerit 38 de titluri la dublu şi a jucat alte 24 de finale.

”Tenisul e mai sărac acum”

Simona Halep este una dintre jucătoarele care au avut ocazia să evolueze alături de Horia. Fiica lui Stere Halep s-a emoționat în momentul în care a aflat că acesta se retrage din sportul alb. Simo a scris în dreptul postării lui Horia Tecău un mesaj de felicitare pentru carieră.

Felicitări, champ, pentru o carieră deosebită. Tenisul e mai sărac acum. Și mulțumesc pentru meciurile de dublu mixt. Enjoy life!”, a scris Simona Halep.

Ultimul meci la care a participat Horia Tecău a fost Turneul Campionilor, în proba de dublu. După partida câștigată, alături de Kewin Krawietz, în fața perechii Marcel Granollers-Pujol / Horacio Zeballos, scor 6-3, 6-7 (1), 10-6, triplul campion de Grand Slam a scris pe Instagram vestea care i-a întristat pe români.