Simona Halep s-a reprofilat și a decis să încheie un nou contract cu familia Șucu. Apariție surprinzătoare pentru campioana noastră

Catinca Giosanu 04.11.2022, 05:59
Simona Halep s-a reprofilat și a decis să încheie un nou contract cu familia Șucu. Apariție surprinzătoare pentru campioana noastră

Aflată în plin scandal de dopaj, Simona Halep şi-a stabilit foarte clar priorităţile pentru noul sezon. Jucătoarea română în vârstă de 31 de ani, câștigătoare a două titluri de Grand Slam, a luat o decizie oarecum neașteptată.

Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep

Simona Halep a trecut printr-o serie de schimbări după divorțul de Toni Iuruc. În primă fază și-a făcut operația la nas, după care a mers la salonul Anastasiei Soare supranumită şi „Regina Sprâncenelor”. Planurile i-au fost date peste cap după ce a fost prinsă dopată.

Reamintim că, luna trecută, contănțeanca a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost depistată pozitiv la testele antidoping cu o substanță care ajută la oxigenarea sângelui.

Fostul numărul unu în tenis a stat închisă în casă o perioadă de timp, dar acum pare că și-a mai revenit.

Ce schimbări vrea să facă fiica lui Stere Halep

Dubla campioană de Grand Slam vrea să își reamenajeze locuința, așa că a apelat la sfaturile Dianei Șucu, soția acționarului de la Rapid, Dan Șucu.

Sportiva de la malul mării a mers la cumpărături în showroom-ul de mobilă al Dianei Șucu, din Băneasa. Fosta lideră mondială s-a arătat interesată mai mult de accesorii și decorațiuni.

Soția patronului de la Rapid i-a fost alături tot timplul și chiar s-a fotografiat cu ocupanta locului 10 în clasamentul mondial al tenisului feminin. Imaginea a fost postată pe rețelele sociale și a strâns o mulțime de reacții din partea fanilor.

Ce surpriză plăcută! Astăzi a fost la noi în magazin Simona Halep! Ce cadou minunat… De ziua mea.”, a scris Diana Șucu, în dreptul fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sucu Diana (@sucudiana)

Diana Șucu și-a sărbătorit ziua de naștere

Povestea de dragoste dintre Diana și Dan Șucu durează din 2005. Cei doi se iubesc la fel de mult și după 17 ani de relație.

Fosta prezentatoare de la TVR i-a dăruit doi băieți copropietarului de la Rapid.

Miercuri, Diana a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Ea a avut marea bucurie să îi calce pragul jucătoarea din Constanța, care a decis să se refugieze în shopping după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Urmăriți Playsport.ro și pe