Simona Halep și-a analizat șansele la un trofeu în următoarea perioadă. „Va fi greu să ajung unde am fost”

Bordei Radu / 15.10.2021, 14:41
Simona Halep și-a analizat șansele la un trofeu în următoarea perioadă. „Va fi greu să ajung unde am fost”

Pentru Simona Halep, șansele la un trofeu, în acest an, sunt reduse. Sportiva din România șia analizat realist șansele, mai ales după ultimele evoluții, de la Indian Wells sau US Open. Accidnetarea gravă suferită în primăvară, la Roma, a afectat parcursul fostei campioae de la Roland Garros și Wimbledon.

Simona știe că mai are mult de muncit ca să revină la nivelul de dinainte de accidentare. La 30 de ani, sportiva din Constanța este realistă și știe cum trebuie să gestioneze o situație grea. Pentru Halep, reîntoarcerea în elită se anunță lungă.

Simona Halep nu crede în șansele la un trofeu, în viitorul apropiat. Care este obiectivul pentru turneul de la Moscova

Simona Halep a plecat la Moscova, unde va partiicpa la Kremlin Cup. românca este unul din numele mari de pe tabloul competiției moscoviter. Asta și după retragerea campioanei de la US Open, Emma Răducanu. Aceasta a anunțat că nu va mai participa la acest turneu. Chiar dacă va lipsi britanica, Simona nu crede că șansele ei la trofeu au crescut.

Este foarte greu să îmi stabilesc un astfel de obiectiv, în acest moment. Nu am un ritm foarte bun, care să permită câștigarea unui trofeu. Am pierdut foarte mult anul acesta. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin acolo unde am fost, a explicat fostul lider mondial, la plecarea din țară.

Totuși, românca a recunoscut că s-a bucurat de cele câteva zile de repaos, pe care le-a avut acasă.

Am dormit foarte bine, m-am odihnit, totul este foarte bine. Mi-am încărcat bateriile, am și efectuat antrenamente. Sper să joc bine și să câștig niște meciuri. Asta este preocuparea mea, în acest moment, a declarat Simona Halep

Simonei Halep îi place la Moscova. „Sper să ne și plimbăm puțin”

Simona Halep nu merge în Rusia, pentru turism. Cu toate acestea, românca a recunoscut că participă cu plăcere la turneul din capitala Rusiei. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon vrea să ajungă cât mai departe în competiție. Totodată, speră să aibă timp să poată să exploreze puțin orașul, chiar dacă pandemia nu îi permite să umble așa cum și-ar dori.

Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt foarte emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere, a declarat tenismena, la plecarea către Rusia.

Simona Halep poate participa și la proba de dublu, mai ales că Monica Niculescu a rămas fără partenera. Gabriela Ruse nu a primit viza de intrare în Rusia.