Simona Halep și-a arătat trupul perfect. Imagini demențiale surprise în vila campioanei

Bordei Radu / 14.08.2021, 13:19

Dacă Ilie Năstase a ales să plece din capitală și s-a mutat la Constanța, în schimb Simona Halep se simte bine lângă București. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon s-a mutat, alături de logodnicul Toni Iuruc, la Izvorani. Cuplul locuiește într-o vilă de lux, care a costat 4 milioane de euro.

Printre alte dotări, vila are și o piscină, iar Simona Halep nu a ezitat să profite de ea. Mai ales că, în canicula care a dominat România în ultima perioadă, se putea răcori puțin. Campioana noastră și-a surprins și fanii pe rețelele de socializare.

Simona Halep s-a pozat în costum de baie. Cum a ales jucătoarea de tenis să se prezinte în fața fanilor

Simona a profitat de pauza cauzată de accidentare, pentru a se relaxa la locuința somptuoasă de la Izvorani. Și a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare în costum de baie. Fanii româncei nu sunt obișnuiți să o vadă în asemenea ipostază și au apreciat fotografia.

Pentru Simona a fost un moment de relaxare, înainte să revină pe terenul de tenis. Fostul lider mondial va avea mult de muncă să revină în elita tenisului.

Start de coșmar pentru Simona, la Montreal. A pierdut primul meci de la revenire

Experiența fostului lider mondial s-a încheiat prematur, la turneul pe care l-a câștigat de două ori până acum. Jucătoarea de tenis din Constanța a fost eliminată în turul al doilea al turneului din Canada. La capătul unui meci epuizant, românca s-a recunoscut învinsă de canadianca Danielle Collins.

Duelul a durat 2 ore și 47 de minute și a consemnat revenirea Simonei în circuitul WTA după accidentarea de la Roma. Simona se aștepta la un eșec.

Am jucat foarte bine și sunt mulțumită de toate. A fost însă un pic neașteptat. Mă îmbunătățesc și sunt pozitivă cu privire la modul în care am jucat. După trei luni este greu să joci trei ore la un nivel înalt cu cineva care a câștigat multe meciuri, a declarat romînca, la finalul partidei.

După ratarea unui număr mare de turnee importante Simona Halep a coborât până pe locul 13 în clasamentul WTA. Astfel, Simona a încheiat o perioadă extraordinară de 373 de săptămâni consecutive de prezență în Top 10 mondial. Simona Halep a mai coborât o poziție în clasament după eliminarea de la Montreal. Românca se află acum pe locul 14, dar speră să aibă mai mult succes la turneele americane. Mai ales că vine și US Open.