Simona Halep și-a dezvăluit, în sfârșit, trăirile avute din cauza divorțului de Toni Iuruc și a cazului de doping

Radu Bordei 01.01.2023, 15:10
Simona Halep și-a dezvăluit, în sfârșit, trăirile avute din cauza divorțului de Toni Iuruc și a cazului de doping

Pentru Simona Halep, anul 2022 a fost unul de coșmar, atât personal cât și profesional. După un început promițător, datorat colaborării cu Patrick Mouratoglou, a urmat, însă, o perioadă neagră, în a doua jumătate a anului. A venit întâi divorțul de Toni Iuruc, fix la un an de la nuntă. Urmat de vestea care a șocat lumea întreagă, rezultatul pozitiv al testului antidoping de la US Open. Sportiva noastră a fost depistată cu roxadustat și a fost suspendată provizoriu.

Simona Halep se roagă ca 2023 să fie mai bun decât anul care a trecut. Românca trece prin momente grele

Fostul lider mondial se pregătește de cel mai important „meci” al carierei: procesul prin care trebuie să demonstreze că nu s-a dopat intenționat. Dacă nu va reuși, atunci mai mult ca sigur pentru Simona nu va mai exista șansa de a cuceri un nou titlu de Grand Slam. Și ar încheia într-un mod rușinos o carieră foarte frumoasă, în care a strâns rezultate uriașe dar și aprecierea și respectul tuturor. Simona va încerca să evite acest lucru.

De aceea, la noaptea dintre ani, campioana de la Roland Garros și Wimbledon, și-a deschis sufletul în fața prietenilor virtuali. Mesajul postat de sportivă trădează tensiunea în care aceasta trăiește de câteva luni.

2022, norii tăi au fost grei! 2023, arată-mi soarele, te rog, a postat Simona Halep, cu câteva ore înainte de trecerea în anul nou

Surpriză neplăcută la final de an pentru campioana noastră

Simona Halep pare să nu îl mai recunoască pe antrenorul alături de care credea că va ajunge destul de departe. Tehnicianul care deține academia de tenis Mouratoglou a fost surprins în Australia alături de un alt jucător renumit. Este vorba despre Holger Rune, tânărul în vârstă de 19 ani despre care francezul a spus că are mari șanse să devină cel mai bun jucător din lume în 2023.

Jucătorul danez a încheiat sezonul trecut în cel mai bun mod posibil după ce a câștigat turneul de 1000 de puncte de la Paris. El l-a învins pe Novak Djokovic în finala Mastersului 1000, succes în urma căruia a intrat în Top 10 ATP pentru prima dată în cariera sa.

Se știa deja că antrenorul francez al Simonei Halep și-a schimbat prioritățile după ce românca a fost suspendată provizoriu pentru dopaj. Chiar și așa, fanii sportivei născute la Constanța se așteptau ca Mouratoglou să îi fie alături fiicei lui Stere în această perioadă dificilă. Mare le-a fost mirarea când au aflat că francezul a plecat în Australia fără Simona Halep.

Fostul antrenor al Serenei Williams îi va fi alături lui Holger Rune la Antipozi. Danezul a efectuat deja prima sesiune de antrenament în Australia.

De la antrenament nu a lipsit nici Patrick Mouratoglou. Cei doi și-au propus ca anul acesta să obțină rezultate și mai bune. De fapt, tehnicianul visează să îl propulseze pe danez pe prima poziție în lume.

Urmăriți Playsport.ro și pe