Simona Halep și-a întrerupt rutina zilnică. Ce a decis campioana noastră să facă

Catinca Giosanu 04.04.2022, 23:26
Simona Halep și-a întrerupt rutina zilnică. Ce a decis campioana noastră să facă

Simona Halep se află în această perioadă la Cannes, acolo unde a plecat împreună cu staff-ul său. Campioana noastră a decis că este timpul să iasă din rutina zilnică și să facă activități care să îi bucure sufletul.

Simona Halep se relaxează pe Coasta de Azur

Jucătoarea de la malul mării trebuie să stea o bună perioadă de timp departe de terenul de tenis. Faimoasa sportivă s-a accidentat grav în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Soția lui Toni Iuruc a întâmpinat probleme în startul setului 2 al semifinalei cu Iga Swiatek, de la Indian Wells. Românca a acuzat o accidentare la coapsa piciorului stâng, incident în urma căreia s-a retras de la turneul Billie Jean King Cup, dar și de la alte competiții. Locul ei a fost luat de Raluca Olaru.

Organizatorii evenimentului au anunțat prin intermediul platformei Twitter că jucătoarea de 33 de ani a fost convocată în locul Simonei Halep pentru meciul dintre Polonia și România în calificările Billie Jean King Cup (Fed Cup). Barajul cu Polonia va avea loc în zilele de 15 și 16 aprilie, la Radom.

Cum a sărbătorit Simona Halep

După ce s-a restras de la competițiile menționate, Simona Halep s-a mutat cu totul la Academia lui Patrick Mouratoglou din sudul Franței. Ea exterimentează noi metode de recuperare, însă a simțit nevoia să ia o scurtă pauză, pentru a se destinde.

Fiica lui Stere Halep a ținut să ajungă pe Coasta de Azur, acolo unde s-a fotografiat alături de persoane dragi ei.

Constănțeanca a avut-o alături și pe mama sa. Campioana noastră a sărbătorit, totodată, și ziua de naștere a preparatorului ei fizic. Teo Cercel a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani.

Jucătoarea profesionistă de tenis a postat o fotografie în care apare și preparatorul fizic Teo Cercel, în dreptul căreia a scris un mesaj de felicitare.

Happy birthday!”, a scris sportiva noastră în dreptul imaginii.

Urmăriți Playsport.ro și pe