Simona Halep și-a jignit în direct primul ei iubit. Românca nu s-a ferit de cuvinte

Giosanu Catinca 20.08.2022, 09:48
Simona Halep și-a jignit în direct primul ei iubit. Românca nu s-a ferit de cuvinte

Toată lumea o cunoaște pe Simona Halep. Sportiva de la malul mării a devenit a treia jucătore din istoria WTA care a câștigat peste 40 de milioane de euro din premii. Campioana noastră trăiește de mult timp o superbă poveste de dragoste cu Toni Iuruc. Afaceristul este mereu aproape de celebra sportivă. El aproape că a reușit să o facă să uite de foștii săi iubiți. Cu cine s-a iubit Simona Halep, înainte de Toni Iuruc.

Primul iubit al Simonei Halep de care oamenii au uitat complet

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Toronto și premiul în valoare de 439.700 de dolari. Jucătoarea din Constanța îi este recunoscătoare francezului Patrick Mouratoglou pentru ce a realizat, în acest sezon. Succesul de la Toronto a convins-o că este pe drumul cel bun.

Victoria aceasta înseamnă foarte mult pentru mine. Din punct de vedere mental, am revenit complet din aprilie, anul acesta. După ce am ajuns în semifinalele de la Wimbledon, să câştig aici, la Toronto, e un alt pas mare. Acum câteva luni nu mă puteam gândi că voi putea ridica, din nou, acest trofeu. Patrick Mouratoglou, îţi mulţumesc că ai fost alături de mine şi că m-ai făcut o jucătoare mai bună. Acest lucru s-a întâmplat pentru că ai avut încredere că încă sunt capabilă să reuşesc lucruri măreţe pe un teren de tenis.“, a declarat Simona Halep, după victoria cu Haddad Maia.

Următorul obiectiv al Simonei Halep este trofeul US Open. Campioana noastră ar putea întâmpina probleme la ultimul turneu de Grand Slam al anului, având în vedere starea de oboseală cu care se confruntă. Toți românii vor fi cu ochii pe ea.

Nici sportiva nu își mai amintește de el

Halep vrea să mai joace câțiva ani tenis, după care se va retrage pentru a se dedica vieții de familie. Ea și-a propus să devină mamă. Sportiva este atât de implicată în căsnicia cu Toni Iuruc încât abia dacă își mai amintește cu cine s-a iubit în trecut.

Fostul lider mondial a mărturisit că nu mai știe cine a fost primul ei iubit.

A fost de foarte mult timp, nu-mi mai amintesc.”, a declarat Simona Halep, pentru un portal de tenis.

Presa centrală notează că lista foştilor iubiţi ai Simonei Halep începe cu Andrei Mlendea. Acesta ar fi fost primul iubit al sportivei, pe vremea când fosta lideră WTA avea numai 18 ani.