Cum și-a ascuns Simona Halep iubitul ani de zile! Tactica cu care a reușit să se iubească în secret cu un fiu de milionar

Moldoveanu Camelia / 14.05.2022, 10:22
Cum și-a ascuns Simona Halep iubitul ani de zile! Tactica cu care a reușit să se iubească în secret cu un fiu de milionar

Simona Halep este în prezent o femeie măritată, cu o carieră impresionantă și dornică să aibă o familie numeroasă. Însă, în trecut, jucătoarea de tenis s-a iubit pe ascuns cu fiul unui milionar din România. Cei doi făceau eforturi mari pentru a-și ascunde relația.

Cum și-a ținut Simona Halep relația la „secret”

La scurt timp de la înregistrarea primelor rezultate notabile în tenis, Simona Halep a intrat in vizorul curioșilor. Astfel, atât cariera sportivă, cât și viața privată au fost amplu analizate de-a lungul anilor.

Puțină lume își mai amintește faptul că jucătoarea de tenis s-a iubit cu fiul lui Teia Sponte, cel mai bun prieten a lui Gigi Becali. Costa Sponte a devenit subiect pentru ziarele de scandal în timpul relației cu Mădălina Pamfile, însă ulterior s-a menținut departe de luminile reflectoarelor.

Simona Halep și Costa Sponte au făcut adevărate eforturi pentru a-și ține relația ascunsă. Fiul lui Teia Sponte merge la turneele importante de tenis pentru a-și susține iubita, dar și pentru a petrece cât mai mult timp împreună. Surse din anturajul celor doi povesteau la acea vreme că și Simona Halep avea grijă să-i mulțumească frecvent pentru eforturile depuse.

Relația lor părea a fi una ideală. Amândoi machedoni, frumoși și cu niște părinți care se înțeleg perfect. Cu toate acestea, lanțul de iubire s-a rupt chiar atunci când apropiații se pregăteau de nuntă.

Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit libertatea.ro, comentând relația Simonei cu Costa.

Simona Halep și fostul iubit, Costa Sponte

Iubirile jucătoarei de tenis

Andrei Mlendea este primul bărbat care i-a furat inima Simonei, pe când aceasta avea 18 ani. El era cel care o antrena pe Halep la vremea respectivă. Totul a durat până la începutul lui 2013, când au încheiat orice colaborare. Se pare că Mlendea a fost concediat de tatăl Simonei, când acesta a simțit că între cei doi se leagă o relație.

În anul 2015 s-a speculat foarte mult pe seama unei relații între Simona Halep și omul de afaceri Sorin Marin. Cei doi apăreau în foarte multe fotografii pe rețelele de socializare, acest lucru ducând la scenariul că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă amiciție. Amândoi au negat însă zvonurile, iar mai târziu s-a dovedit că erau doar prieteni.

În 2017, au apărut mai multe fotografii în care Simona Halep apărea la brațul lui Radu Barbu, un fost jucător de tenis. În fotografiile făcute în stațiunea italiană Portofino, cei doi apăreau plimbându-se pe stradă sau relaxându-se la restaurant. Ulterior, niciunul dintre cei doi nu a dorit să comenteze zvonurile din presă.

Un an mai târziu, Theo Marius Pașa, un personaj destul de controversat, dădea de înțeles faptul că ar avea o relație cu Simona Halep. Omul de afaceri a fost văzut de mai multe ori în tribună la meciurile Simonei. La ceva timp, acesta a negat însă că ar avea o relație cu sportiva.