Simona Halep și-a vizitat investiția de 15 milioane de euro. Cum s-a fotografiat campioana din Constanța

Moldoveanu Camelia / 27.05.2021, 17:32
Simona Halep și-a vizitat investiția de 15 milioane de euro. Cum s-a fotografiat campioana din Constanța

Simona Halep a evadat din București pentru a se bucura de razele soarelui din Constanța. Numărul 3 WTA profită de pauza impusă de accidentare pentru a vizita locurile natale. Ea s-a fotografiat „în control” la afacerea pentru care a cheltuit cea mai mare parte din averea strânsă din tenis.

Simona Halep și-a vizitat investiția de 15 milioane de euro

Simona Halep și-a vizitat investiția de 15 milioane de euro
Simona Halep și-a vizitat investiția de 15 milioane de euro

Nu mai este nicio surpriză faptul că Simona Halep își investește o mare parte din averea personală, câștigată pe teren, în imobiliare. Și o face foarte bine! Bineînțeles, este ajutată de familia sa, în special tatăl și fratele. Aceștia au grijă de toate aspectele, atunci când ea este plecat la turnee. Dacă tot o să se afle în țară mai multă vreme din cauza accidentării suferite la Roma, Simo a decis să facă un „control” complexului pe care îl deține în Cosntanța.

Jucătoarea născută la malul mării a postat astăzi, pe pagina personală de Instagram, o nouă imagine cu noua sa investiție. O afacere menită să-i aducă un plus financiar. A plătit 1,5 milioane de euro pentru un complex turistic, denumit Lotus Studios, de tip boutique, în care au fost realizate 20 de apartamente care pot fi închiriate după bunul plac. Din imagine pare că iubita lui Toni Iuruc este încântată de rezultat și mândră de cum a gestionat familia banii ei în perioada în care a fost plecată în turnee.

Fiecare dintre cele douăzeci de apartamente cuprinde un living, un dormitor, o baie și o bucătărie. Dacă includem și balconul, apartamentul are o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.

Nicolae Halep, fratele Simonei, a precizat, citat de Adevărul.ro, că prețurile pentru un apartament variază între 700-800 de lei, în minivacanța de Paște, și 900-1200 de lei în perioada de vârf a sezonului pe Litoral. Cererea este una considerabilă, ținând cont că în mai puțin de 12 ore, au fost închiriate 12 apartament. Complexul se află la doar 500 de metri de plaja Ammos, în nordul stațiunii Mamaia.

Cât costă casa în care s-au mutat împreună cu Toni Iuruc

O simplă casă în zona Primăverii costă cât 30 de apartamente dintr-un cartier muncitoresc. Locuința se afla într-o stare avansată de degradare la achiziționare, neavând nici măcar gard. În doar câteva luni, lucrurile s-au schimbat rapid și cea mai bună jucătoare de tenis din România a început renovarea. După întoarcerea de la Roma, Simona Halep și Toni Iuruc s-au mutat în casă nouă.

Cu o investiție serioasă, Simona a reușit să schimbe aspectul locuinței la 180 de grade. Reședința a fost transformată într-o vilă de lux, modificarea fiind de-a dreptul strălucitoare.
În acest cartier, înainte de anii ’90, nu putea să intre un om obișnuit. De ce? Fiindcă aici era reședința lui Nicolae Ceaușescu. În acest loc aveau acces doar Nicolae Ceaușescu, familia lui și demnitarii apropiați”, a povestit fostul senator Marius Marinescu pentru stirilernl.com