Simona Halep și iubitul sunt împreună peste tot. Unde au fost pozați cei doi îndrăgostiți

Gabriel Eșanu 06.01.2021, 16:31
Simona Halep și iubitul sunt împreună peste tot. Unde au fost pozați cei doi îndrăgostiți

Simona Halep va pleca peste doar o săptămână spre Melbourne, acolo unde va începe sezonul pentru ea. După două săptămâni în care va fi carantinată, va participa la un turneu WTA 500. Pentru ca pe 8 februarie să se dea startul Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. Se pregătește intens până atunci, dar are timp și de relaxare.

Pauza lungă provocată de pandemia de coronavirus a ajutat-o pe Simona Halep să petreacă mai mult timp alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Iar cei doi se înțeleg de minune și sunt nedespărțiți. Fie că este vorba despre evenimente speciale, sau pur și simplu plimbări și relaxare.

„Cadou inedit pentru Simona Halep în Valea Doftanei. A primit o rachetă de tenis din lemn de nuc”

Miercuri, Simona Halep a ales să facă o plimbare spre munte. Și a ales localitatea prahoveană Valea Doftanei. Bineînțeles, Toni Iuruc a fost alături de ea. Pentru localnici a fost un adevărat eveniment. Iar primarul Lucian-Vileford Costea a fost cel care a întâmpinat-o pe campioana de la Wimbledon. Simona a fost întâmpinată cu flori, preparate tradiționale – inclusiv pâine și sare – dar și cu un cadou inedit primit de la primarul din localitate.

„A ieșit la aer după Sărbători, probabil a vrut să ia puțin aer de munte. A fost o vizită neașteptată. A dat un tur, s-a simțit bine. N-a fost prima oară când vine în Valea Doftanei, se pare că-i place zona. Suntem încântați, nu des te întâlnești cu un asemenea campion. 

A intrat și în primărie și am întâmpinat-o cu ceva tradițional, a scris și în cartea de onoare a primăriei. Un sculptor din zonă i-a făcut un trofeu, o rachetă de tenis din lemn de nuc”, a declarat primarul din Valea Doftanei, pentru GSP.

Simona Halep a avut un 2020 cu trei trofee WTA, dintre care cel mai prețios a fost cel de categorie Premier 5 de la Roma. Prima victorie din carieră la Foro Italico pentru sportiva din România. S-a mai impus la Dubai și la Praga. Dar rezultatele la turneele de Grand Slam au fost ușor dezamăgitoare.

În special la Roland Garros, unde Simona a fost eliminată de Iga Swiatek, în turul 4. La Australian Open 2020, Simona Halep ajungea până în semifinale, fiind învinsă de Garbine Muguruza. Wimbledon s-a anulat, iar la US Open a ales să nu participe din cauza problemelor legate de pandemia de coronavirus. Simona Halep a încheiat anul 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe