Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt împreună! Fotografia care confirmă că relația celor doi continuă

Andrei Alexandra 20.01.2023, 06:00
Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt împreună! Fotografia care confirmă că relația celor doi continuă

Simona Halep și Patrick Mouratoglou colaborează în continuare în circuitul profesionist de tenis, în ciuda problemelor pe care le are sportiva din Constanța. Halep este suspendată provizoriu din tenis și a ratat deja primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2023.

Simona Halep și-a chemat „armata” la Dubai! Oamenii lui Patrick Mouratoglou sunt alături de constănțencă

Simona Halep este extrem de încrezătoare că va scăpa nepedepsită din procesul de dopaj în care este anchetată, iar la fel de optimist precum sportiva din Constanța pare să fie și Patrick Mouratoglou.

Antrenorul francez, care se ocupă de pregătirea Simonei din primăvara anului 2022, colaborează în continuare cu jucătoarea de tenis de la malul mării și îi pune la dispoziție cele mai bune condiții de pregătire.

După antrenamentele efectuate în România, la Complexul Stejarii Contry Club, Simona Halep a plecat la Dubai, unde de asemenea a mers în scop profesional. Pe 13 ianuarie, românca a postat un clip pe rețelele de socializare, în care le prezenta urmăritorilor o sesiune de pregărie efectuată pe un teren cu o suprafață de tip hard.

Între timp, în Emiratele Arabe Unite s-a deplasat și o mică „armată” pentru a o ajuta pe Halep să atingă cel mai înalt nivel. Pe rețelele de socializare au apărut imagini care o arată pe sportivă, la Dubai, în preajma următoarelor persoane: Fabien Cosmao (de la Academia Mouratoglou), Vasile Antonescu (partener de sparring) și Mihai Pal (de la clinica Kineticsport & Medicine).

Poate cea mai importantă este prezența lui Fabien Cosmao, care nu face decât să confirme faptul că parteneriatul dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou este în continuare activ.

Tehnicianul francez nu îi poate fi fizic alături Simonei, deoarece se află la Melbourne, unde un alt elev al său, Holger Rune, evoluează la Australian Open 2023.

Sponsorii sunt de partea Simonei Halep în scandalul de dopaj

Nu doar Simona Halep este încrezătoare că va scăpa nepedepsită din scandalul de dopaj. Poate cel mai important sprijin pe care sportiva l-a avut în această perioadă dificilă a fost cel din partea sponsorilor.

Spre exemplu, firma Nike, principalul sponsor al Simonei, a ales, în 2016, să suspende contractul cu jucătoarea Maria Sharapova, după ce rusoaica a fost prinsă dopată. Ulterior, contractul a intrat din nou în vigoare după ce pedeapsa de 15 luni de suspendare a Sharapovei a expirat.

În cazul Simonei Halep, Nike nu a suspendat contractul de imagine, acest fapt sugerând că renumita firmă susține în totalitate cauza Simonei.

Nu doar firma de articole sportive i-a rămas alături Simonei Halep, ci și Wilson, compania care produce rachetele de tenis pe care constănțeanca le folosește.

În semn de apreciere, dar și pentru a evidenția faptul că nu i-au fost suspendate contractele, Simona Halep a postat în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, o fotografie sugestivă pe Instagram.

Din Dubai, îmbrăcată din cap până în picioare în echipamentul pus la dispoziție de sponsor, cu o geantă Nike lângă ea, dar și cu rachetele de tenis la vedere, Simona Halep a fost fotografiată pe o bancă, în timp ce se pregătea de o sesiune de antrenament. Imaginea a fost postată ulterior, sub forma unui Insta Story, pe pagina oficială de Instagram a Simonei.

Sprijinul de care beneficiază Simona Halep din partea sponsorilor ar putea întări semnificativ șansele româncei de a fi declarată nevinovată din scandalul de dopaj.

Urmăriți Playsport.ro și pe