Simona Halep și Toni Iuruc au făcut nunta! Imagini senzaționale de la evenimentul despre care nu a știut nimeni

Radu Bordei 23.07.2021, 20:58

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut nunta! Asta este, într-adevăr cea mai mare surpriză a anului, mai ales în ceea ce o privește pe campioana noastră. Fostul lider mondial n-a stat cu mâinile în sân, chiar dacă a fost accidentată. Simona Halep s-ar fi măritat, cu logodnicul ei, Toni Iuruc.

Campioana de la Roland Garros a dorit ca acest eveniment să fie unul cât mai discret, de aceea a preferat ca evenimentul să fie unul secret. Conform Prosport, cei doi ar fi organizat o petrecere la casa lor de la Izvorani.

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut nunta! Imagini senzaționale de la evenimentul despre care nu a știut nimeni

Toni iuruc a avut o zi foarte plină, mai ales că seara urma unul din evenimentele cele mai importante din viața lui: căsătoria cu Simona Halep. De aceea bărbatul a plecat de dimineață, iar prima oprire a fost la o frizerie de pe Calea Floreasca. Acolo, Toni s-a aranjat special pentru acest moment important din existența lui.

A urmat apoi un drum până la un local, acolo unde ar fi stabilit detaliile legate de petrecere. Nu putea lipsi o sesiune de cumpărături, mai ales că bărbatul avea nevoie de un costum elegant, dar și o cămașă de lux. Se pare că nu aceasta a fost, totuși, ținuta pe care acesta a purtat-o și la fericitul eveniment. Ca să fie totul cât mai bine, soțul Simonei Halep nu a ratat prilejul de a-și spăla și mașina.

Au fost cununați de vărul lui Toni Iuruc, proprietarul unui club din capitală

Toni Iuruc și mai mulți invitați au făcut jonccțiunea la un restaurant din Pipera. Acolo au stat mai mult de vorbă după care au pelcat cu mașinile personale sau cu unele închiriate special pentru a-i transporta pe cei care au vrut să se relaxeze mai mult. Destinația finală a fost proprietatea celor doi îndrăgostiți, de la Izvorani. Acolo au venit și restul invitațiilor și au fost întâmpinați și de fericita mireasă. Simona a etalat o rochie simplă, dar elegantă. Cei doi soți au oferit un zâmbet larg către toți invitații, pe care i-au direcționat apoi în curtea proprietății, dinspre lac.

Acolo ar fi avut loc evenimentul, departe de ochii curioșilor sau a presei. Cunoscută pentru discreția ei, Simona Halep nu a vrut să facă din nunta ei un moment monden. Dani Caramihai, văr al lui Toni Iuruc, a fost cel care i-a cununat pe cei doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe