Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc a ajuns să fie comentată de specialiștii WTA. „E foarte periculoasă”

Moldoveanu Camelia / 21.01.2022, 16:37
Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc a ajuns să fie comentată de specialiștii WTA. „E foarte periculoasă”

Simona Halep s-a calificat în turul trei de la Australian Open, asta după ce le-a învins pe Magdalena Frech și Beatriz Haddad Maia. Campioana României a arătat o formă fizică de invidiat, dar și o latură mai puțin cunoscută de public. După ce jucătoarea de tenis și soțul ei, Toni Iuruc, au fost surprinși chicotind la antrenamente, Barbara Schett a comentat relația dintre cei doi și cum a noul statut a schimbat-o pe româncă.

Simona Halep și Toni Iuruc, subiect de discuții la WTA

După ce a cucerit trofeul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a reușit să câștige fără prea mari emoții și primele două meciuri de la Australian Open, 6-4, 6-3 cu Magdalena Frech și 6-2, 6-0 cu Beatriz Haddad Maia.

Jocul bun al Simonei a făcut-o pe Barbara Schett (fostă jucătoare de tenis austriacă) să mărturisească faptul că românca este un real pericol la Australian Open. Mai mult fostul număr 7 în anul 1999 a comentat și relația pe care campioana Românie o are cu Toni Iuruc și cum căsnicia i-a adus beneficii si în teren. Este de menționat faptul că cei doi soți au fost fotografiați de curând în timp ce chicoteau la antrenamentele sportivei. Imaginile au făcut deliciul fanilor Simonei Halep.

Nu am vorbit foarte mult despre Simona Halep ca de o mare favorită la Australian Open 2022, dar va fi foarte periculoasă. Simona Halep a jucat incredibil şi arată din nou pe teren că se bucură de tenis.

Probabil şi faptul că s-a căsătorit îi aduce această plăcere pe teren. Încearcă mereu să fie agresivă, îmi place să o urmăresc când evoluează astfel. E o perfecţionistă, e greu pentru ea să accepte greşelile, dar pare că este într-o zonă mentală foarte bună”, a transmis Barbara Schett.

Simo a făcut senzație și după meci

Jucătoarea aflată pe locul 15 în clasamentul WTA a completat spectacolul făcut pe teren cu cel de la declarațiile de după partidă. Simona Halep a dezvăluit ce regim a ținut de când a ajuns în Australia și s-a arătat deschisă idee de a fi „adoptată” de către Australia, acolo unde este foarte iubită de fani.

Am mâncat numai ouă, șuncă și cașcaval, nu am schimbat mult regimul. E destul de dificil să aștepți, a fost însă un meci superb înaintea mea. M-a motivat să fiu concentrată, să joc bine. Ea nu a jucat rău, însă am fost eu foarte agresivă și am reușit să câștig.

Am treizeci de ani, mă bucur de sport, a început să îmi placă, să joc mai relaxată. Anul trecut nu a fost deloc ușor pentru mine. Am revenit însă mai puternică și sunt hotărâtă să fac meciuri bune în continuare.

Dacă sunteți gata să mă primiți, pot fi australiancă. Va mulțumesc pentru că m-ați susținut tot timpul”, a declarat Simona la finalul meciului disputat pe arena Rod Laver.