Simona Halep, victorie în chinuri la Cincinnati. Campioana de la Toronto a făcut un meci eroic

Dumitru Adrian / 17.08.2022, 06:52
Simona Halep, victorie în chinuri la Cincinnati. Campioana de la Toronto a făcut un meci eroic

Simona Halep s-a impus în primul tur de la Cincinnati în fața Anastasiei Potapova. Victoria a survenit la finalul unui meci în care campioana noastră a acuzat grave problemele medicale. Partida s-a terminat cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.

Niciun meci nu poate fi ușor pentru Simona Halep. Jucătoarea care tocmai s-a impus la Toronto a avut un start greu la Cincinnati.

Simona Halep a câștigat primul set de la Cincinnati în 56 de minute

Atât Simona, cât și Anastasia și-au adjudecat câte două break-uri în primele patru game-uri disputate. Pe finalul setului, Halep a făcut diferența când s-a impus pe serviciul adversarei. La finalul celor 56 de minute, tabela a arătat că Simona Halep și-a luat setul

Setul secund a fost adjudecat de Anastasia Potapova după ce a reușit trei break-uri în fața româncei.

Setul decisiv s-a jucat la intensitate maximă. Halep a reușit break-ul la scorul de 2-1. Anastasia a mai avut o tentativă să revină când și-a recuperat serviciul pierdut. Tabela arăta 4-2. Halep a mai câștigat un game pe serviciul adversarei și a încheiat meciul după două ore și 15 minute.

În turul secund la Cincinnati, Simona Halep se va duela cu Veronika Kudermetova, cea care a învins-o în turul inaugural pe Barbora Krejcikova.

Ce a declarat Simona după primul meci de la Cincinnati

La finalul partidei, Simona Halep și-a lăudat adversara și le-a transmis un nou mesaj de mulțumire celor care au susținut-o. ”Am luptat până la final. Anastasia Potapova este o luptătoare foarte bună. Sunt foarte obosită, dar e plăcut când câștigi. Publicul m-a ajutat. Vă mulțumesc tuturor că m-ați susținut. Astăzi m-ați împins către victorie.

Nu a fost ușor să mă concentrez. Este un consum mare de energie. Fiecare meci e important și voi da totul pe teren. Deocamdată mă voi bucura de această victorie. Sunt prea obosită să mă gândesc la ce va fi. Voi lua fiecare meci pe rând”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.