Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au atras toate privirile pe plajă. Cum s-au lăsat fotografiate marile campioane ale României

Catinca Giosanu 20.09.2023, 08:47

Canotoarele Simona Radiș și Ancuța Bodnar, care au adus României singura medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, se află zilele acestea într-o vacanță departe de România. Cele două sportive au atras toate privirile pe plajă. Cum s-au lăsat fotografiate marile campioane ale României, puteți vedea în galeria foto.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, fotografii incendiare pe o plajă din Turcia

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, campioanele olimpice en titre, au făcut senzație în costum de baie pe plaja din Turcia. Fiecare dintre ele a avut parte de o ședință foto incendiară în costum de baie.

Botoșăneanca Simona Radiș și-a cucerit fanii cu imaginile postate pe contul de Instagram. Marea noastră campioană se menține într-o formă de invidiat, iar fotografiile cu ea în costum de baie au primit peste o mie de aprecieri din partea internauților. Imaginile din vacanță pe care le-a postat Ancuța Bodnar au strâns mai puține aprecieri, dar românca nu se lasă afectată de acest lucru. Important este că ele au parte de vreme frumoasă în vacanță și că au putut evada din Capitală înainte de reluarea antrenamentelor.

”Când mi s-a propus să fac canotaj, nu știam să înot și nu văzusem marea niciodată”

Cele două sportive au povestit într-un interviu mai vechi despre începuturile lor. Ele au recunoscut că provin de la țară și că au învățat destul de târziu să înoate.

 În 21 mai 2012 eram la școala din comuna Vatra Moldoviței. A venit o antrenoare, Mariana Mariș de la Clubul Sportiv Școlar Orșova, în selecție pentru canotaj. Eram în clasa a VII-a, semestrul al doilea. În acel moment eram în parcul școlii, m-a văzut și a zis să mergem la domnul director. Pe moment m-am panicat, dar ne-a spus că eu aș fi bună pentru canotaj. Am fost încântată de idee, am zis să încerc, dar nu știam dacă vor fi și părinții ok. Inițial, bunica și mama nu au fost de acord. Doar tata îmi spunea să merg să încerc, să văd cum e. Așa a început drumul meu către canotaj.”, a dezvăluit Ancuța Bodnar, pentru hotnews.ro.

Povestea Ancuței Bodnar seamănă izbitor cu cea a Simonei Radiș.

”Povestea e asemănătoare. Eram în 2013, eram la ora de matematică. A venit domnul director însoțit de domnul antrenor Bulie George, era de la clubul sportiv din Botoșani. Atunci nu știam nimic despre canotaj, nu cochetam deloc cu sportul. Mi-a spus că sportul vine cu foarte multe oportunități. Mi-a spus că merită să îl practic, chiar dacă nu sunt făcută pentru el, că nu e nici o problemă, mă pot întoarce acasă să-mi continui studiile.

Pe mine m-a convins din prima, dar partea grea era să-mi conving și părinții. Aveam 14 ani și era prima mea plecare la așa o distanță mare de casă. Dar au înțeles că eu cred că acesta ar putea fi drumul meu. Au fost de acord, m-au susținut. M-am mutat la Snagov, la liceul teoretic Mihail Kogălniceanu. Ancuța se antrena la Orșova, mult mai departe.”, a declarat Simona, conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe