Singura condiție pusă de Toni Petrea lui Gigi Becali. Ce nu mai vrea să facă

Giosanu Catinca / 16.11.2021, 13:53
Singura condiție pusă de Toni Petrea lui Gigi Becali. Ce nu mai vrea să facă

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, i-a găsit rapid înlocuitor lui Edi Iordănescu. Latifundiarul a anunțat încă de aseară că Toni Petrea este alesul lui pentru funcția de antrenor principal la FCSB! Tehnicianul de 46 de ani este dispus să revină la vicecampioană, însă numai cu o condiție.

Cum a negociat Gigi Becali cu noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a avut trei antrenori pe listă pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu. În cele din urmă, omul de afaceri a ajuns la concluzia că Toni Petrea este cel mai potrivit pentru a prelua echipa roș-albastră.

L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele.

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri.”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Condiția pusă de Toni Petrea

Toni Petrea a mai lucrat la clubul patronat de Gigi Becali și știe exact cum stau lucrurile la formația bucureșteană. Tocmai de aceea, el a impus o condiție înainte de a bate palma cu patronul celor de la FCSB. Concret, antrenorul i-a cerut finanțatorului echipei să nu i se mai comande nicio schimbare până la pauză. În mod surprinzător, Becali a răspuns pozitiv. Ba chiar i-a transmis lui Toni Petrea că îi va da libertate totală câteva. Şi că acelaşi lucru l-a făcut şi cu Edi Iordănescu, dar după ce a văzut că echipa joacă prost şi nu recuperează din diferenţă a hotărât să se implice.

Toni Petrea mi-a spus că nu vrea să mai fac eu nicio schimbare înainte de pauză și am fost de acord. Îi voi acorda libertate pentru câteva meciuri. 11 meciuri, cum s-a întâmplat și cu Edi.”, a mai spus Gigi Becali.

În momentul de față, gruparea patronată de Gigi Becali se află pe locul secund în Liga 1, cu 31 de puncte după 15 etape. Lider e campioana CFR cu 39 de puncte. Becali speră că Toni Petrea le va lua fața ardelenilor. Este de urmărit totuși ce se va întâmpla în continuare.