Singurul mod prin care Miculescu poate ajunge la FCSB. Șansele sunt aproape de 0%

Ștefănescu Dragoș / 14.04.2022, 14:01
Singurul mod prin care Miculescu poate ajunge la FCSB. Șansele sunt aproape de 0%

FCSB s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj și speră încă la titlul de campioană. Duminică seară, cele două rivale se vor înfrunta în derby-ul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1. Înaintea acestei partide cruciale, Gigi Becali a vorbit despre un eventual transfer al lui David Miculescu la FCSB. Aducerea jucătorului de la UTA nu mai este de actualitate pentru latifundiarul din Pipera. Totuși, într-o singură situație această mutare s-ar putea face.

Transferul lui David Miculescu la FCSB are șanse minime de concretizare. Gigi Becali a dezvăluit în ce condiții s-ar putea face mutarea

În etapa a cincea a play-off-ului, FCSB o va înfrunta în delasare pe CFR Cluj. Partida de duminică seară are o miză imensă în lupta pentru câștigarea campionatului.

Înintea duelului din Gruia, Gigi Becali a vorbit despre transferul lui David Miculescu. Jucătorul de la UTA a fost dorit cu insistență de finanțatorul FCSB, în urmă cu câteva luni. Prețul cerut de arădeni nu a fost însă acceptat de Becali și astfel mutarea nu s-a concretizat. Latifundiarul din Pipera a explicat ironic că această mutare ar prinde contur doar dacă va reuși să-l vândă pe Octavian Popescu pentru 50 de milioane de euro.

A fost interes pentru Miculescu. Am oferit 500.000 de euro, ei vroiau un milion. Nu dau atât. Aaa, dacă iau 50 de milioane pe Tavi, după aia dau, nu e problemă. Rămân cu 49 (n.r. – râde)”, a spus Becali la Pro Arena.

Gigi Becali are emoții pentru arbitrajul din derby-ul CFR Cluj – FCSB

Runda cu numărul patru din play-off-ul Ligii 1 a fost extrem de benefică pentru FCSB. Echipa roș-albastră s-a impus categoric în fața lui FC Voluntari, scor 4-0. Rivala CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, cu scorul de 2-3. Astfel, FCSB s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj și păstrează speranțe pentru cucerirea titlului de campioană. Cele două rivale se vor înfrunta duminică seară în Gruia.

Gigi Becali s-a arătat foarte încrezător în șansele echipei sale în derby-ul cu CFR Cluj. Finanțatorul FCSB a recunoscut că are emoții în privința arbitrajului, știind prietenia dintre Istvan Kovacs și Cristi Balaj, președintele clujenilor. Latifundiarul din Pipera speră totuși ca arbitrul să fie corect și să nu ia decizii părtinitoare la meciul din Gruia.

Am înțeles că e prieten cu Balaj… Nu știu. Mă gândesc la niște lucruri din urmă, pe care le vedea oricine, mă gândesc și la jocul tare pe care l-a lăsat în anumite meciuri, în care nu dădea galbene… Când vezi că un jucător e călcat pe gleznă și arbitrul nu dă nimic, înseamnă că ține cu ăia. Nu?

Pe de o parte mă bucur că arbitrează el, pe altă parte îmi e teamă puțin. Așa, în ansamblu, nu mă gândesc că un om care ar putea face ceva. E miza prea mare. Pe vremuri se făceau, dar acum lumea s-a mai cizelat acum. Un om nu-și poate încărcară conștiința. Nu mai poți dormi. Dacă ai greșit, nu e problemă. Nu dormi o noapte sau două. Dacă faci ceva, asta te urmărește toată viața.

Kovacs e mai bun ca Hațegan, dar Hațegan caută adevărul. Kovacs e valoros și de aceea eram supărat când greșea. E prea valoros ca să greșească. Să dea Domnul să fie corect și drept. La meciul trecut nu a dat 3 galbene. A dat în repriza a doua la mișto. Dă de la început, ca să joace fotbal. Să-l ajute Dumnezeu pe Kovacs să fie drept și să aibă înțelepciune. Are posibilitatea să devină și mai mare și să scape de suspiciunile mele”, a declarat Gigi Becali.