Situație bizară la Dinamo după ce s-a vândut clubul. Tot suporterii vin cu banii

Bogdan Solomon 27.02.2023, 13:48
Situație bizară la Dinamo după ce s-a vândut clubul. Tot suporterii vin cu banii

Dacă pe plan sportiv lucrurile merg într-o direcție bună, Dinamo aflându-se înaintea primului meci din 2023 la doar trei puncte distanță de ultima poziție care asigură prezența în play-off-ul ligii secunde, problemele financiare sunt încă departe de a fi rezolvate.

Continuă haosul la Dinamo. Suporterii fac eforturi pentru echipele de juniori

Red&White 2022 Management SRL a preluat, în schimbul a 500.000 de euro întregul pachet de acțiuni (mai exact, 72,27%) pe care îl deținea fostul președinte al clubului, Dorin Șerdean, veste primită cu mare bucurie de fani, dar investițiile la care speră aceștia se lasă așteptate. Dinamo Socios – entitate  înființată cu doar câteva săptămâni în urmă de un grup al fanilor care au contestat managementul DDB – sunt cei care asigură momentan echipamente și suplimente de efort pentru juniori.

În comunicatul publicat recent, ca replică la anunțul oficial al alb-roșilor, suporterii implicați în noul program fac dezvăluiri din culisele negocierilor pentru vânzare și dau asigurări că vor continua să sprijine echipa ori de câte ori va fi  nevoie.

Concret, se pare că viitorii proprietari nu au achitat suma solicitată în schimbul acțiunilor, ci doar și-au asumat un „angajament de plată eșalonată”. Din grupul financiar înființat în 2022 face parte și Dorin Iacob, tatăl administratorului special al clubului.

Comunicatul Dinamo Socios

„”S-a vândut Dinamo”. Este un titlu care „vinde”. Noi, cei din Dinamo Socios, am spune că „Dinamo a fost preluat”, și asta nu pentru că ne opunem formulelor consumeriste ori că suntem riguroși cu analizele pe texte și expresii, ci pentru că așa este demn. Pe Dinamo nu s-a plătit vreun preț, ci s-a luat un angajament de plată eșalonată pe câțiva ani, asta în niște condiții pe care nu le abordăm acum și aici, căci nu este nici locul, nici momentul.

Astăzi, aici și oriunde, fiecare dinamovist, dacă s-ar putea la unison, trebuie să salutăm curajul noului investitor! Indiferent și independent de moștenirea pe care noul „majoritar” de la Dinamo a preluat-o odată, sau la pachet cu tot ceea ce reprezintă în acest moment clubul nostru, cu toții avem așteptări, ne facem speranțe în ceea ce privește viitorul nostru, viitorul tridentului investitori-club-suporteri. Asociația Dinamo Socios felicită reușita și își anunță public sprijinul nemijlocit și necondiționat în orice situație sau moment în care va fi nevoie de noi.

Ne vom concentra resursele de orice natură către alte obiective sportive dinamoviste, absolut oriunde este nevoie de sprijin, dar ne punem și la dispoziția noului investitor, ca o pârghie în plus înspre interesul și obiectivul comun și principal care este binele lui Dinamo! Vom fi solidari cu cei care depun eforturi în activitatea și încercarea de reabilitare a clubului, în orice moment ni se va solicita sprijinul, dar vom întreprinde și acțiuni particulare prin care vom interveni oriunde apar carențe ori nevoi.

Încheiem acest comunicat prin care ne manifestăm încă o dată intențiile și, desigur, nu înainte de a transmite gândurile noastre de bine celor în care ne punem speranțele că Dinamo va redeveni de un alb-roșu strălucitor! Așa cum „sună” un refren cântat deseori în peluze, tribune sau aiurea, «Suntem aici și vom mai fi!”, au transmis suporterii din programul Dinamo Socios.

Urmăriți Playsport.ro și pe