Situație critică pentru Gică Hagi înaintea meciului cu FCSB. La ce artificiu trebuie să apeleze după ghinionul de la partida cu Universitatea Craiova

Olteanu Ștefan / 17.04.2022, 10:04
Situație critică pentru Gică Hagi înaintea meciului cu FCSB. La ce artificiu trebuie să apeleze după ghinionul de la partida cu Universitatea Craiova

Farul Constanța va primi vizita celor de la FCSB în prima rundă a returului din play-off, iar Gică Hagi se va afla într-o situație critică la acel duel. Constănțenii și-au pierdut primii doi atacanți din lot în duelul cu Universitatea Craiova. Jefte Betancor, golgheterul echipei, a părăsit terenul accidentat, în timp ce Adrian Petre l-a faultat dur pe Pigliacelli și a văzut cartonașul roșu.

Fără Betancor și Petre înaintea meciului cu FCSB. Situație critică pentru Gică Hagi

Cu o singură victorie obținută în acest play-off, echipa lui Gică Hagi, Farul Constanța, se află într-o situație critică. Formația de la malul mării a pierdut în runda precedentă fără drept de apel, scor 0-3 pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Și mai dureros pentru Farul este că în acest duel și-a pierdut principalii doi oameni de atac.
Jefte Betancor, golgheterul echipei, a ieșit accidentat în minutul 24, după ce s-a lovit în urma unui contact fizic cu Paul Papp.

În schimb, Adrian Petre va fi indisponibil din cauza unei greșeli individuale. În minutul 90 a avut o intrare extrem de dură și inexplicabilă în același timp la Pigliacelli, iar „centralul” i-a acordat direct cartonașul roșu.

Pierderile celor doi atacanți sunt cu atât mai grele, deoarece Farul Constanța are cel mai slab atac din acest play-off. Doar două goluri a marcat formația lui Gică Hagi, ambele cu ultima clasată, FC Argeș.

În lipsa lui Betancor și Petre, postul de atacant central va putea fi preluat fie de Gabi Iancu, fie de Robert Moldoveanu, care a fost adus la echipă în aceasta vară, de la Dinamo.

Gică Hagi l-a taxat pe Adrian Petre după eșecul cu Universitatea Craiova. „Fiecare meci e un test. Din păcate, nu a intrat bine”

La finalul confruntării cu Universitatea Craiova, Gică Hagi a vorbit despre cele două pierderi grele. În ceea ce îl privește pe Jefte Betancor, Hagi nu a primit încă detalii din partea doctorilor.

Nu știu cum este Jefte, vom vedea, nu am vorbit nici cu doctorii. De marți încercăm să facem o echipă, să jucăm”, a transmis Hagi.

De asemenea, antrenorul Farului nu l-a iertat pe Adi Petre și l-a avertizat:

Fiecare meci e un test pentru fiecare. Vedem dacă a trecut examenul sau nu, analizăm. Din păcate, nu a intrat bine. A făcut și acea greșeală”, a declarat Hagi, făcând trimitere la faultul asupra lui Pigliacelli.

Adrian Petre a marcat unul dintre cele două goluri ale Farului din play-off. Celălalt a fost marcat de tânărul Eduard Radaslavescu (17 ani).

În runda viitoare, Farul Constanța va primi vizita celor de la FCSB. Partida e programată luni, 25 aprilie, de la ora 21:00. În turul din play-off, FCSB a învins-o pe Farul cu 2-0.

Gabi Iancu, fără replică după eșecul cu Universitatea Craiova: „Nu am mai trăit așa ceva!”. Dragoș Nedelcu s-a simțit umilit: „Nu am explicații” Reacții de la Farul.