Slăbiciunea cea mai mare a lui Ion Țiriac. Nu se poate abține și nu este vorba despre mașini sau avioane

Ștefănescu Dragoș 30.09.2022, 11:53
Slăbiciunea cea mai mare a lui Ion Țiriac. Nu se poate abține și nu este vorba despre mașini sau avioane

De-a lungul anilor, Ion Țiriac a dezvoltat relații de prietenie cu diverse personalități din țara noastră. Printre oamenii apropiați miliardarului s-a numărat și regretatul actor Alexandru Arșinel. Acesta a dezvăluit în urmă cu câțiva ani care este pasiunea ascunsă a lui Țiriac, de care acesta este dependent.

Pasiunea secretă a lui Ion Țiriac. ”Este ahtiat să joace!”

Ion Țiriac (83 de ani) este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. Fostul tenismen a strâns o avere impresionantă ce este evaluată la 1,4 miliarde de dolari. Țiriac ocupă locul 4 în topul celor mai bogați români.

De-a lungul timpului, Ion Țiriac a legat prietenii trainice cu multe personalități din țara noastră. Printre apropiații miliardarului s-a numărat și regretatul actor Alexandru Arșinel. În urmă cu doi ani, actorul a vorbit despre prietenia care-l leagă de Țiriac. Cu această ocazie Arșinel a dezvăluit și care este pasiunea ascunsă a lui Țiriac. Actorul a povestit că fostul tenismen este un mare împătimit al jocului de table.

(n.r. Ion) Ţiriac numai asta nu poate spune, că nu se pricepe. Cum îl percep? Joacă bine table. Este ahtiat să joace! Ţin minte, jucam după-amieze întregi. Îi place să joace table. Este un foarte bun gânditor, organizator, strateg. Un individ care şi-a făcut-o cu mâna lui. Tot ce a făcut, a făcut bine. Prin muncă! Îşi merită locul pe care îl are”, spunea Alexandru Arșinel, pentru digisport.ro.

Singurul lux la care nu poate renunța Ion Țiriac

Cum resursele financiare îi permit aproape orice lux, Ion Țiriac a dezvăluit recent care este lucrul la care nu poate renunța niciodată. Omul de afaceri deține brevet de pilot și a înființat încă din 1997 o companie aviatică. Flota deținută de compania lui Țiriac este formată din trei aeronave și un elicopter. Fostul mare sportiv a explicat că încă își pilotează singur aeronavele care îi conferă o libertate de mișcare extraordinară și fără de care nu ar putea călători atât de mult.

Vorbind de avioane, e singurul lux care mi-l permit în lume şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux, că cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu.

Săptămâna trecută (n.r. când a pilotat ultima dată). Eu le pilotez pe toate ale mele și pilotez mai mult decât un pilot la TAROM.

Am încercat să zbor cu 2-3 odată și imposibil, vă spun. Şi, atunci, am avioane care nu sunt ale mele, sunt ale companiei. Dar eu în general zbor cu ăsta mai mare, că îmi place mai mult. Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar, ca aterizează pe orice, pe terenul de fotbal, unde vrei”, a declarat Ion Țiriac pentru Antena3.ro.