Soarta lui Claudiu Keșeru a fost pecetluită! Gigi Becali a făcut marele anunț cu privire la viitorul atacantului

Octavian Vasilescu 21.02.2022, 13:17
Soarta lui Claudiu Keșeru a fost pecetluită! Gigi Becali a făcut marele anunț cu privire la viitorul atacantului

Atacantul Claudiu Keșeru (35 de ani) nu va mai juca pentru FCSB în acest sezon! Anunțul a fost făcut de patronul echipei, Gigi Becali (63 de ani).

Gigi Becali i-a transmis lui Claudiu Keșeru că îi va plăti salariul până la finalul sezonului, când îi expiră contractul. Keșeru va fi liber să plece de la FCSB în perioada de mercato din vară, până atunci va sta pe tușă.

Claudiu Keșeru, OUT de la FCSB

Gigi Becali este de părere că veteranul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la cel mai înalt nivel, astfel că nu vrea să-l mai vadă în tricoul FCSB-ului:

De ce să mă deranjeze? E părerea lui! Nici la Keșeru nu m-a deranjat. La voi spun adevărul, dar la ații spun așa ca să îi oftic. Să vă spun adevărul. Nu am avut niciodată nimic cu declarațile lor, dar trebuie să fie dublate de probe, de argumente.

Keșeru nu a zis nimic ca să mă deranjeze. L-am sunat și l-am întrebat ce vrea să declare. I-am dat banii, are contract, asta e relația noastră. Ce vrea altceva? I-am spus: >.

A zis că mai vrea să joace doi ani, dar la FCSB nu mai poate, nici la CFR. A zis că o să îmi arate, ok, arată-mi. Nici Budescu nu mai poate! O să îmi arate pe teren la altă echipă, dar aici nu. M-am convins. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să îl jignesc, spun ceea ce cred.

Primele trei meciuri, am vorbit cu Meme și am zis că joacă la orice echipă din lume, dar nu știu ce s-a întâmplat după. Am forțat, dar se schimbă omul?”, a declarat Gigi Becali, în direct la ProX.

Claudiu Keșeru a marcat cinci goluri pentru FCSB în acest sezon.

FCSB, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj

FCSB a remizat la Mioveni în această rundă, scor 1-1, iar CFR Cluj a profitat și s-a desprins în fruntea Ligii 1.

CFR Cluj este lider detașat în Liga 1, cu 67 de puncte, la opt puncte distanță de vicecampioana FCSB.

Echipele vor intra în play-off și play-out cu jumătate dintre punctele obținute în sezonul regular.

Florin Tănase, după CS Mioveni – FCSB: „Keșeru merita să joace!”

Căpitanul de la FCSB, Florin Tănase (27 de ani), a declarat după remiza cu CS Mioveni că atacantul Claudiu Keșeru merita să fie în teren.

Keșeru a început să fie lăsat în afara lotului după ce l-a criticat public pe patronul echipei, Gigi Becali.

Este păcat pentru munca depusă, ajunsesem mai aproape de CFR Cluj. Din păcate, nu reușim să câștigăm atunci când e mai important.

Au fost 14 schimbări dintr-o dată, rotiri… Trebuie să câștigăm meciurile rămase. Cu siguranță aveam nevoie de Claudiu Keșeru, în meciul trecut ne-a ajutat, a dat o pasă de gol. Eu cred că merita să fie în lot!”, a spus Florin Tănase, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

Urmăriți Playsport.ro și pe