Soarta lui Tănase a fost pecetluită. Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu liderul lui FCSB

Moldoveanu Camelia / 17.01.2022, 17:12
Soarta lui Tănase a fost pecetluită. Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu liderul lui FCSB

Florin Tănase și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a pleca de la FCSB, însă Gigi Becali a făcut tot posibilul să-l rețină cât mai mult timp. Finanțatorul FCSB a dezvăluit ce o să se întâmple cu căpitanului „roș-albaștrilor” în următoarea perioadă. Decarul are cel mai mare salariu din lotul vicecampioanei României.

Gigi Becali a anunțat ce planuri are cu Tănase

Finanțatorul FCSB se bazează pe decarul echipei sale și recunoaște că nu-și dorește să-l lase să plece. Cu toate acestea, Tănase a mărturisit în mai multe rânduri că-și dorește să joace în străinătate și că a venit momentul să se gândească la bani.

Florin Tănase are un salariu de 30.000 de euro, cel mai mare din lot, și o clauză de reziliere de 3 milioane de euro. În acest moment el este cotat pe site-urile de specialitate la 5.5 milioane de euro. Iar, în urmă cu puțin timp, decarul celor de la FCSB a fost ofertat de Al-Nasr, însă totul a picat subit spre bucuria patronului.

De Tănase avem nevoie ca să luăm campionatul. Mă bucur că n-a venit ofertă, înțelegi? Dacă vine, nu pot să-l țin. Dar toată lumea să știe că nu ne jucăm cu banii că după aia ajungem să ne batem la retrogradare”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Giovanni Becali nu-și explică ghinionul decarului

Anul 2022 părea să înceapă cu dreptul pentru Florin Tănase, sau mai bine spus cu un transfer. Al-Nasr a fost la un pas să bată palma cu Gigi Becali, însă șeicii s-au zgârcit la bani.

Giovanni Becali nu reușește nici el să-și explice cum golgheterul Ligii 1 în sezonul 2020-2021 nu a primit nicio ofertă serioasă din străinătate. Ce-i drept, multe voci spun că decarul ar fi doar umbra fotbalistului de acum câțiva ani.

Clauza de bun simț, dar poate Dumnezeu vrea să fie lângă Gigi. Incredibil, au fost cluburi care au spus că vin, ‘hai 2,7 milioane’, dar și arabii sunt… vă dați seama. ‘Bă, sunteți copii? Nu mai încercați! Dacă dați trei (n.r.- milioane de euro), nici nu mai vorbim cu Gigi’.

Dacă dați 2,7, Gigi spune nu. N-are, săracul, zvâcul ăsta să plece și el odată, dar încă nu ne-am pierdut speranța. Nu știu ce-i lipsește, mă mir că nu am putut să-l transferăm de 3-4 ani, de când e cu noi. Și a fost prezentat peste tot.

În SUA, cel puțin 3-4 echipe, în Arabia, cel puțin trei-patru echipe, în Germania, în liga a doua, nu vrea, are și el preferințele lui. A făcut lucrul cel mai bun, exact cum i-a zis Gigi: ‘Prelungește cu mine, ai 30.000 pe lună și când vin trei milioane, pleci’. Foarte înțelept. Probabil dacă aceste trei milioane erau acum doi ani, poate se întâmpla”, a declarat Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Florin Tănase i-a dat o veste bună lui Toni Petrea: „A fost plimbat prin toată Europa!”

Toni Petrea recunoaște că rămânerea lui Tănase la echipă îl bucură, chiar dacă jucătorul a ratat un contract triplu față de cel plătit de Gigi Becali.

Ne-am obişnuit cu discuţiile astea în privința lui Tase, că va pleca, că are oferte de câţiva ani. Este important, e căpitanul echipei, e liderul echipei, golgheterul echipei. Are toate premisele unui jucător care să fie lider.

Faptul că nu a plecat pe mine mă bucură, ne putem folosi de el în continuare, să ne ajute în ceea ce ne-am propus. Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit până acum…

Prin Emirate, prin Europa, cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu”, a declarat Toni Petrea pentru contul oficial de Facebook al lui FCSB.