Ce făcea Florin Tănase pe 31 decembrie. Momentul a fost surprins chiar de un oficial FRF

Bădulescu Silvian / 14.01.2022, 19:09
Ce făcea Florin Tănase pe 31 decembrie. Momentul a fost surprins chiar de un oficial FRF

Florin Tănase este unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB-ului din ultimii ani. Căpitanul echipei le-a câștigat încrederea conducătorilor echipei, iar, de seriozitatea acestuia a fost convins și Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

„Nu am oprit mașina, dar mi-am făcut o imagine”

Oficialul FRF consideră că titlul de golgheter cucerit în stagiunea trecută, precum și interesul din străinătate pentru Florin Tănase nu sunt întâmplătoare. Acesta a povestit un episod mai puțin știut despre căpitanul echipei din Berceni, din seara de Revelion.

Acesta a rămas impresionat de modul în care se pregătește Tănase pentru meciuri, iar, ca drept dovadă, acest episod este indispensabil.

În momentul ăsta, cel mai aproape de a pleca de la FCSB este Florin Tănase. În urmă cu trei sau patru ani, am făcut Revelionul la Predeal și în ziua de Revelion, pe 31 decembrie, ne-am dus până la Trei Brazi, cu mașina. Când am coborât spre seară în Predeal, cine urca în alergare spre Trei Brazi? Florin Tănase, pe 31 decembrie a anului respectiv.

Când l-am văzut, nu am oprit mașina, dar mi-am făcut o imagine. Dacă omul ăsta aleargă pe 31 decembrie, înseamnă că e profesionist și are toate șansele să ajungă. Drept urmare, e cel mai important jucător de la FCSB și este cel mai aproape pentru plecare” a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

„Aș alege banii mai mulți”

În această iarnă, s-a vorbit intens despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB. El se află aici din 2016, timp în care a strâns 209 meciuri și 71 de goluri.

Acesta este de altfel singurul fotbalist al vicecampioanei care poate părăsi formația antrenată de Toni Petrea, iar patronul Gigi Becali i-a stabilit prețul: trei milioane de euro, ceea ce reprezintă clauza de reziliere a fotbalistului. Totuși, transferul se lasă așteptat. Însă, conform lui MM Stoica, acest lucru nu-l afectează pe căpitan.

Facem glume, nu are probleme, se antrenează excepțional”.

După ultimul meci oficial din 2021, Florin Tănase a vorbit deschis despre transferul său. Întrebat ce ar alege între echipa națională și bani, răspunsul acestuia a venit prompt.

Tu ce ai alege? Aș alege banii mai mulți. Ce, acolo nu se joacă fotbal? Toată lumea zice că avem cel mai slab fotbal, cel mai slab campionat, iar când te duci în Arabia Saudită „aoleu, unde s-a dus!” spunea, în decembrie, Florin Tănase.

1,5 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul acestuia de la Viitorul Constanța, în 2016. Pe lângă cele 71 de goluri în 209 partide, el a oferit și 38 de pase decisive.