Șoc direct pentru Simona Halep și Patrick Mouratoglou: „Nu știu dacă acesta va fi ultimul meu turneu”

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.09.2022, 09:08
Șoc direct pentru Simona Halep și Patrick Mouratoglou: „Nu știu dacă acesta va fi ultimul meu turneu”

Simona Halep, alături de întreaga lume a tenisului, a primit un anunț-șoc din partea Serenei Williams. După ce inițial a anunțat că US Open 2022 va fi ultimul turneu din cariera sa, americanca dă semne că ar putea reveni asupra deciziei.

Simona Halep ar mai putea avea încă o dată șansă să se dueleze cu marea Serena Williams

Ea a dat de înțeles că ar putea participa și la ediția de anul viitor a turneului de la Australian Open. Ajunsă la 40 de ani, Serena Williams, fosta colaboratoare a lui Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep, a spus că ia în calcul destul de serios să participe la turneul de la Antipozi în debutul anului viitor.

Nu știu, nu mă gândesc la asta! Dar întotdeauna am iubit Australia. Am parcurs un drum lung de la Wimbledon anul trecut. Nu știu dacă US Open a fost ultimul meu turneu sau nu”, a spus Serena Williams potrivit as.com.

Americanca tocmai ce își luase adio de la fanii ei după eliminarea de la US Open

Aceste cuvinte ale americancei produc un șoc major în tenisul mondial. Asta pentru că ea anunțase anterior că se va retrage după US Open. Și chiar și-a luat, în lacrimi, adio de la fani după meciul pierdut cu Ajla Tomljanovic în turul trei al competiției de la Flushing Meadows.

„Vă mulțumesc, ați fost extraordinari! Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată! Știu că te-ai uitat la meci. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani. Le mulțumesc părinților mei care au luptat pentru mine, pentru surorile mele.

Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena, dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet! Cu siguranță ești motivul pentru care exist. A fost o călătorie frumoasă, un drum plăcut. A fost o călătorie extraordinară, sunt atât de recunoscătoare pentru că m-ați adus aici, în acest punct”, a spus Serena în interviul oferit pe teren la finalul meciului, chiar dacă a pierdut.

Simona Halep a povestit un episod inedit cu Serena Williams

Despre anvergura pe care americanca o avea și o are în continuare în tenisul feminin mondial a dat detalii în urmă cu ceva timp și Simona Halep. Ea a povestit un episod petrecut înaintea finalei din 2019 de la Wimbledon, pe care a câștigat-o în fața Serenei.

La turneul londonez cutuma este ca jucătorii să intre în același timp pe teren. Iar Williams era mereu cea așteptată de adversare la vestiare, nu invers. Doar că atunci Simona a simțit nevoia să schimbe puțin „tradiția”, fapt ce s-a dovedit ulterior că i-a făcut bine la acel meci.

Mintea mea era sută la sută că nu se putea termina altfel decât cu jocul meu perfect și cu trofeul în mână, chiar dacă jucam cu Serena. Chiar a fost un moment amuzant. Am așteptat-o, bineînțeles. De fiecare dată, orice jucătoare o așteaptă pe Serena să vină, ca să meargă spre teren. Și am așteptat vreo câteva minute. Și când am văzut că se deschide ușa de la vestiar, am și plecat. Am luat-o înainte. La Wimbledon trebuie să pleci în același timp, să intri în același timp pe teren. Așa e regula. Am luat-o un pic înainte. Am zis ‘Astăzi, eu sunt, e ziua mea’”, a spus Simona Halep în cadrul unui podcast găzduit de Andi Moisescu.

CITEȘTE ȘI Tunete și fulgere în relația în care Simona Halep și-a investit toată încrederea. Campioana a răbufnit și a spus adevărul

 

Urmăriți Playsport.ro și pe