Șoc la FCSB! Gigi Becali i-ar fi cerut lui Edi Iordănescu rezilierea contractului. „Să vină Gigi pe bancă”

Bordei Radu / 13.11.2021, 09:34
Șoc la FCSB! Gigi Becali i-ar fi cerut lui Edi Iordănescu rezilierea contractului. „Să vină Gigi pe bancă”

Veste șoc la FCSB! Chiar dacă Edi Iordănescu a reușit să stabilizeze situația la echipă și a readus FCSB-ul în lupta la titlu, situația este explozivă. Asta pentru că patronul Gigi Becali nu mai pare dispus să îi lase mână liberă la echipă. În ciuda faptului că roș-albaștrii au câștigat 7 din ultimele 8 partide, finanțatorul din Pipera este tot mai supărat.

Nici clauza de 500.000 de euro nu mai pare să îl protejeze de supărarea patronului. Acesta a declanșat un adevărat tir la adresa antrenorului. Și se pare că Becali ar dori să scape cât mai repede de tehnician.

Șoc la FCSB! Gigi vrea să scape de Edi Iordănescu. Suporterii amenință cu războiul. „Să antreneze Gigi Becali”

Victoriile nu îl mai mulțumesc pe Gigi Becali. Patronul pare nemulțumit de jocul echipei și critică tot mai des acest lucru. Remiza cu Voluntari l-a enervat cel mai tare pe finanțatorul din Pipera. Iar jurnalistul Gabi Safta a afirmat, la Radio Sport, că Becali i-ar fi propus deja lui Edi Iordănescu să rezilieze contractul. Se pare că finanțatorul nu ar fi mulțumit nici de faptul că nu mai poate face schimbările la echipă.

Liderul galeriei celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a confirmat informațiile, dar amenință că suporterii nu vor mai accepta niciun compromis.

Edi nu vrea să plece, decât dat afară. Ne-a promis acest lucru, nu va ceda presiunilor, deși este foarte supărat. El vrea să lupte la titlu, a readus echipa pe drumul cel bun. A preluat o echipă dezbinată și a reglat tot. Jucătorii sunt cu el, nu îl trădează nimeni. Dacă, totuși, Gigi Becali îl va da afară, atunci niciun antrenor nu va mai avea viață la echipă. Nu contează numele lui, nu vom accepta și o să vedeți că nu va mai semna Singurul acceptat va fi Becali. Să vină Gigi antrenor, să facă antrenamente, să facă echipa, pentru că oricum asta va fi. Șă își asume, a avertizat Mustață

Atac vehement al lui Gigi Becali. „Nu jucăm nimic”

Gigi Becali a declanșat un adevărat război contra antrenorului, deși rezultatele sunt de partea lui Edi Iordănescu. De aceea, reacția finanțatorului a suprins pe toată lumea. 

Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla!

Eu spun ce văd și cu asta basta! Când nu o să mai am încredere, voi plăti clauza și asta e, să am o șansă în play-off, a declarat Gigi Becali.