Șoc pentru Guardiola! Manchester City a fost lovită de coronavirus și meciul cu Everton nu s-a disputat.

Radu Bordei 29.12.2020, 12:12
Șoc pentru Guardiola! Manchester City a fost lovită de coronavirus și meciul cu Everton nu s-a disputat.

Pep Guardiola a avut un șoc înainte de meciul cu Everton: echipa sa a fost afectată de pandemia de coronavirus. După ce trei fotbaliști au fost testați pozitiv chiar îm ziua meciului cu Everton, forurile engleze au decis amâarea partidei.

Vestea a venit ca un șoc pentru Guardiola. Manchester City era deja lovită de coronavirus. Gabriel Jesus și Kyle Walker erau deja în izolare, dar se pare că nici restul colegilor n-au scăpat.

Londra, sursa virusului?

Oficialii lui City suspectează că infectarea s-a produs la Londra. Echipa lui Gaurdiola a călătorit în capitala Angliei pentru meciul din Cupa Ligii, cu Arsenal. Guardiola suspectează că focarusl s-a declanșat la hotelul unde au stat „cetățenii”. Totuși vestea de luni a venit ca un șoc pentru antrenor

„Covid este aici, printre noi. Este peste tot în lume, așa că acum, cel mai important este să fim bine” a declarat Pep după meciul de sâmbătă, cu Newcastle. Din păcate pentru el, City are acum cel puțin 7 cazuri confirmate.

Meciurile cu Chelsea și Manchester United, în pericol.

Pentru City urmau două partide importante: cu Chelsea în Premier League și cu Manchester United în Cupa Ligii. Ambele derbi-uri sunt acum puse sub semnul întrebării. Totul va depinde de testele efectuate zilele următoare.

Fanii se temeau că semifinala cu rivala United va fi pierdută la masa verde. Din fericire pentru ei, regulamentul este diferit pentru fazele finale. Așa că, cel mai probabil, partida va fi amânată.

Asta este o altă problemă pentru Guardiola și echipa lui, implicați în 4 competiții. Orarul ar putea deveni unul infernal pentru cetățeni. Iar Pep nu are timp să se bucure de premiul primit.

Manchester City a fost lovită de coronavirus și meciul cu Everton nu s-a disputat

Cei de la Everton nu au fost fericiți.

Cealaltă echipă afectată de amânarea meciului nu a fost fericită de decizia de a amâna partida. Trupa din Liverpool era pregătită de meci, mai ales că urma să beneficieze și de aportul a 2000 de fani în tribune.

Echipa lui Ancelotti este nemulțumită de deciza luată de urgență de Liga Profesionistă din Anglia. Regulamentul prevede că, atât timp cât o echipă are 14 jucători valizi, incluzând un portar, meciul se poate juca.

Everton consideră că cei de la City au beneficiat de tratament preferențial și au solicitat explicații de la forurile conducătoare.

Premier League, sub asaltul coronavirusului.

Pandemia este departe de a se termina, iar Anglia este printre șările cele mai afectate. Nici fotbalul nu putea scăpa, în ciuda măsurilor riguroase de siguranță. Tot mai multe echipe sunt afectate de virus, iar meciurile încep s se amâne.

Arsenal este un alt club lovit de virus. Londonezii au cel puțin 3 jucători în izolare și lucrurile sunt departe de a se termina.

Urmăriți Playsport.ro și pe