Soluția lui Mihai Iosif pentru banca naționalei: „M-ați întrebat, v-am răspuns”

Robert Zanfir / 25.11.2021, 17:47
Soluția lui Mihai Iosif pentru banca naționalei: „M-ați întrebat, v-am răspuns”

Mihai Iosif spune că Răzvan Burleanu și compania ar trebuie să se orienteze pe variantele Dan Petrescu și Marius Șumudică, ca soluții pentru banca naționalei.

Răzvan Burleanu pare în dificultate după plecarea lui Mirel Rădoi de la națională. A demarat discuțiile cu Gică Hagi, dar patronul Farului a respins oferta. Apoi a mers în Grecia, pentru a-i lua pulsul lui Răzvan Lucescu. Cu toate acestea, nu puțini sunt cei care aduc în discuție soluția Marius Șumudică.

Soluția lui Mihai Iosif pentru banca naționalei: „M-ați întrebat, v-am răspuns”

Marius Șumudică rămâne un apropiat al giuleștenilor. De fapt, fostul antrenor al lui CFR Cluj a și declarat că Rapidul este singura echipă cu care mai vrea să aibă de-a face din fotbalul românesc.

Actualul antrenor al feroviarilor îl propune pe banca naționalei. Și Dan Petrescu este o soluție viabilă pentru Mihai Iosif.

„Cei care au fost căutați au fost îndreptățiți. Eu îi văd pe Dan Petrescu și Șumudică. Pe ei i-aș vedea eu, m-ați întrebat, v-am răspuns.

Mircea Lucescu este mereu o variantă, dar e implicat la Dinamo Kiev și, la fel ca Răzvan, nu cred că ar da curs ofertei”, a declarat Mihai Iosif, la conferința de presă dinaintea meciului cu CS Mioveni.

Șumudică, viață grea în Turcia

Marius Șumudică are viață grea în Turcia. A debutat cu bine pe banca lui Malatyaspor, cu două victorii la rând. Cu toate acestea, pentru antrenorul român au urmat trei înfrângeri consecutive, iar echipa acestuia a revenit pe locurile retrogradabile.

Pentru Șumudică urmează meciul cu Galatasaray, iar lucrurile s-au complicat teribil. Tehnicianul s-a plâns de lotul pe care îl are la dispoziție.

„Vreau să spun ceva foarte important. Când am avut echipa completă, am luat trei puncte cu Adana și trei puncte cu Altay. Apoi, când am pierdut jucători, mi-a fost foarte dificil.

Nu vreau să vorbesc urât de jucătorii mei, dar, îmi pare rău, unii de aici nu sunt de nivelul Super Lig. Ăsta e adevărul. Dacă vreau să fac curățenie la echipă, trebuie să dau 7-8 jucători afară. Nu am soluții, nu înțeleg cum s-a ajuns la asta.

Până acum am tăcut, am vrut să rămână în interior, dar nu îmi place să se vorbească împotriva lui Șumudică pentru că asta nu e echipa mea, nu eu am făcut-o”, a fost declarația antrenorului, care riscă să arunce în aer vestiarul celor de la Malatyaspor.