Dezvăluirile lui Mircea Sandu despre întâlnirea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu: „Vă garantez asta!” EXCLUSIV Playsport Live

Autori: Robert Zanfir, Giosanu Catinca / 22.11.2021, 18:47
Dezvăluirile lui Mircea Sandu despre întâlnirea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu: „Vă garantez asta!” EXCLUSIV Playsport Live

Mircea Sandu a fost invitat în cadrul emisiunii Playsport Live. Fostul președinte al FRF a vorbit despre situația naționalei, dar și despre întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Gică Hagi.

Plecarea lui Mirel Rădoi de la națională a pus Federația lui Răzvan Burleanu în fața unei situații deloc ușoare. Șeful FRF, însoțit de Mihai Stoichiță, s-a întâlnit cu Mirel Rădoi, în încercarea de a-l convinge să revină asupra deciziei de a pleca. Playsport a vorbit în exclusivitate despre negocierea dintre cele două părți.

Dezvăluirea lui Mircea Sandu despre întâlnirea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu: „Vă garantez asta!”

Rămași fără varianta Mirel Rădoi, Răzvan Burleanu și compania a lansat o invitație lui Gică Hagi. Multă lume a interpretat gestul președintelui FRF ca o mutare prin care acesta le-a dat șah-mat celor din Generația de Aur.

Mircea Sandu este convins că actualul șef de la FRF nu a avut niciun gând de a-l numi pe Hagi la conducerea echipei naționale.

„Eu îl cunosc foarte bine pe Gică Hagi, este un tip cu foarte mult bun simț și bine crescut. El are atât de mare responsabilitate la Constanța, unde există un proiect mare. Dacă Hagi ar pleca de acolo, totul ar cădea.

Deci, el a răspuns unei invitații și sunt convins că în această discuție Hagi a ținut un discurs despre cum se organizează un proiect. Cine a avut urechi de auzit, a auzit.

Vă garantez că nu a fost dorit la națională. Nici nu îl doresc, nici nu îl vor. Nu s-a făcut o ofertă clară. Pentru a face o ofertă, trebuie să ai un contract”, a declarat Mircea Sandu în cadrul emisiunii Playsport Live.

De ce ar fi refuzat Gică Hagi oferta lui Burleanu

Gică Hagi a refuzat să preia echipa națională, însă motivul real ar fi unul despre care nu s-a discutat până acum. Gigi Becali, finul „Regelui”, a dezvăluit de ce oferta lui Răzvan Burleanu nu a fost una care putea fi luată în considerare.

Gică Hagi susține că nu poate pleca de la Farul Constanța pentru că este acționar majoritar al echipei.

Aici nu e vorba de conflict de interese, ci de interes de bani. Cât poate să-i dea lui echipa națională? Pierde milioane de euro dacă lasă echipa aia.

Ce să-i dea la echipa națională, 400.000 de euro pe an? Trebuie să-și aleagă, pierde milioane sau merge la echipa națională și face glorie. Și nici nu se știe dacă face glorie. Cu marfa de acum de la echipa națională discutăm peste 2-3 ani
Gigi Becali