Sorana Cîrstea a făcut un anunț cutremurător după ce s-a calificat în turul 2 la Wimbledon. „Da, m-am despărțit de el”

Giosanu Catinca / 28.06.2022, 20:24
Sorana Cîrstea a făcut un anunț cutremurător după ce s-a calificat în turul 2 la Wimbledon. „Da, m-am despărțit de el”

Sorana Cîrstea a făcut un anunț neașteptat după ce s-a calificat în turul 2 la Wimbledon. Nora lui Ion Țiriac a recunoscut că s-a despărțit de antrenorul Adrian Cruciat fără să stea pe gânduri. Motivul pentru care a renunțat la serviciile tehnicianului pe care l-a umilit în repetate rânduri.

Sorana Cîrstea, anunț surprizător

Sorana Cîrstea a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut la scurt timp după ce a câștigat meciul cu Aleksandra Krunic.

Jucătoarea din Târgoviște s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (1) în fața sârboaicei. Partida a durat o oră şi 44 de minute.

După succesul de la Wimbledon, ”Sori” a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre momentul despărțirii de antrenorul Adrian Cruciat.

”Am avut o perioadă bună împreună, însă a intervenit monotonia”

Iubita lui Ion Ion Țiriac a recunoscut că a încetat colaborarea cu Adrian Cruciat după imediat Roland Garros.

Da, am terminat cu Adrian, am terminat după Roland Garros, de comun acord. Cred că am avut o perioadă bună împreună, însă, la un moment dat, după câțiva ani de zile, apare rutina, monotonia și, la un moment dat, simți nevoia de o schimbare.

Amândoi am fost pe aceeași lungime de undă, deci nu, n-a fost niciun fel de problemă, amândoi gândeam la fel. Ai pur și simplu o schimbare de viziune, sau o schimbare de voce, dintr-o dată se face un clic acolo.”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit treizeci.ro.

”La Birmingham ne-am înțeles bine”

Sportiva din România a vorbit și despre turneul de la Birmingham. Ea a subliniat că cel mai mult contează modul în care a jucat și nu îi pare rău că nu a reușit să ajungă în ultimul act.

La Birmingham ne-am înțeles bine, a fost o săptămână, zic eu, peste așteptări. În semifinală am fost la 2 puncte de finală; dar nu neapărat rezultatul, cât modul în care am jucat. Și am jucat din primul meci fix ce trebuie, solid, și am fost încântată de prestație. Am o echipă tânără, și pe Andrei, și preparatorul fizic și momentan sunt bucuroasă de cum merg lucrurile și o iau săptămână de săptămână.”, a completat jucătoarea română de tenis.