Sorana Cîrstea, mai drăgăstoasă ca niciodată! Alături de cine își încarcă bateriile iubita lui Ion Țiriac, după înfrângerea de la Bad Homburg

Moldoveanu Camelia 21.06.2021, 16:56

Înfrângerea de la Bad Homburg a fost una dură pentru iubita lui Ion Ion Țiriac. Cu toate că a avut o ascensiune bună cu ajutorul punctelor câștigate pe zgură, ea a strâns două eșecuri pe iarbă. Sorana Cîrstea s-a fotografiat mai drăgăstoasă ca niciodată, semn că încearcă să-și încarce bateriile pentru următoarea competiție.

Sorana Cîrstea, mai drăgăstoasă ca niciodată alături de „cel mai bun prieten al omului”

Din păcate iubita lui Ion Ion Țiriac, numărul 45 WTA, a fost înfrântă la Bad Homburg de Andrea Petkovic. Adversara româncei se află pe locul 129, însă a reușit să se impună și să o înfrângă pe Sorana Cîrstea după o oră și 20 de minute. În primul set, Sorana a cedat de două ori pe serviciul ei și a pierdut cu 6-3.

Mult mai disputat a fost setul secund. S-a mers cap la cap până la 3-2, apoi Petkovic a reușit un nou break. De data aceasta iubita lui Ion Ion Țiriac a găsit resursele să întoarcă imediat, pe serviciul adversarei. Numărul 45 WTA a dus meciul până la 5-4, pentru adversară. Atunci a cedat iar serviciul și, implicit partida.

După această înfrângere dureroasă, Sori a simțit nevoie să-și reîncarce bateriile. Iubita lui Ion Ion Țiriac s-a fotografiat mai drăgăstoasă ca niciodată alături de „cel mai bun prieten al omului”. Jucătoarea de tenis a ținut să le arate fanilor săi cu cine se simte ea cel mai bine și cum își petrece timpul liber. Fotografia adorabilă a fost postată pe contul de Instagram al Soranei Cîrstea.

Câștig sau pierd, viața e bună … îmi lipsește micul meu dovleac.”, a scris Sori la de fotografia în care se află împreună cu câinele său.

Au încremenit fanii! Ce a pățit iubita lui Ion Ion Țiriac

În perioada 20 -26 iunie are loc turneul pe iarbă de la Bad Homburg, Germania. Turneul face parte din categoria WTA 250 și are premii totale în valoare de 235.238 de dolari.

După un parcurs excelent la Roland Garros, Sorana Cîrstea venea la turneul german cu multă încredere. Ea a întâlnit-o în primul tur pe jucătoarea germană Andrea Petkovic (129 WTA). Surpinzător Cîrstea a pierdut partida fără drept de apel în două seturi 3-6, 4-6.

În debutul setului secund, Sorana Cîrstea a trecut prin momente dificile. O minge a lovit-o în zona ochiului, în urma unui serviciu al adversarei. Andrea Petkovic i-a sărit imediat în ajutor Soranei, venind cu o pungă de gheață. Fiind destul de afectată de lovitura primită, Cîrstea s-a așezat pe un scaun al arbitrului de linie. S-a odihnit acolo aproximativ cinci minute. Sorana a vorbit cu arbitrul și supervizorul, sub privirile îngrijorate ale spectatorilor. După ce a primit îngirjiri medicale, ea a revenit pe teren în aplauzele publicului.

După această accidentare, Sorana nu și-a mai găsit cadența și a pierdut meciul într-o oră și 20 de minute. În turul doi, Andrea Petkovic o va întâlni pe Amanda Anisimova (79 WTA).

Urmăriți Playsport.ro și pe