Sorana Cîrstea, o nouă victorie încântătoare la Lyon. Va lupta cu o unguroaică pentru calificarea în semifinale

Moldoveanu Camelia 02.03.2022, 22:11
Sorana Cîrstea, o nouă victorie încântătoare la Lyon. Va lupta cu o unguroaică pentru calificarea în semifinale

Sorana Cîrstea (30 WTA) a învins-o fără prea mari probleme pe elvețianca Stefanie Voegele, locul 144 mondial. Astfel, românca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Lyon.

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală de la Lyon

Elvețianca Stefanie Voegele nu a avut nicio șansă în fața iubitei lui Ion Ion Țiriac la turneului de categoria WTA 250 de la Lyon. Sorana Cîrstea s-a impus cu 6-3, 7-5, într-un meci care a durat o oră și 32 de minute.

Astfel, până în acest moment, Sorana Cîrstea a fost recompensată cu 60 de puncte WTA, dar, și cu un cec în valoare de 4.677 de euro. Românca urmează să se dueleze cu ucraineanca Ana Bondar, locul 79 WTA.

Sorana Cîrstea ar putea să o depășească pe Simona Halep în clasamentul WTA

Sorana a început în trombă turneul de la Lyon. Dacă va continua în același ritm, ea o va depăși cu siguranță pe campioana de la malul mării.

Soția lui Toni Iuruc s-a menținut pe poziția a 27-a în ierarhia mondială, după turneul de la Doha. Sorana Cîrstea se afla pe poziția a 30-a în clasamentul WTA, până să treacă de numărul 156 WTA, Mariam Bolkvadze, în primul tur de la Lyon. Însă, jucătoarea de 31 de ani are mari șanse să o depășească pe Halep în clasamentul WTA dacă o să continue seria meciurilor câștigate.

Iubita lui Ion Ion Țiriac a urcat pe poziția a 28-a, în clasamentul live, după jocul cu Mariam Bolkvadze. Astfel, Sorana Cîrstea ar fi trebuit să se afle la o poziție distanță de constănțeancă, numai că și Halep a urcat și ea până pe locul 25.

În prezent, există o diferență de doar câteva puncte între cele două românce.

Simona Halep se bucură de o mică vacanță

Campioana României se află într-o mică „vacanță” până la începerea Indian Wells, turneu care se desfășoară în perioada 9 – 20 martie.
Jucătoarea de tenis are o carieră impresionantă în plină desfășurare și afaceri prospere în diverse domenii. Cu toate că are „lumea la picioare”, Simona Halep nu a uitat să se bucure de micile gesturi făcute de cei dragi.

Cu ocazia zilei de 1 martie, Stere și Tania Halep, părinții jucătoarei de tenis, dar și cumnata și fratele, i-au trimis un mare buchet de flori și o scrisoare. Familia Simonei n-a uitat, bineînțeles, nici de Toni Iuruc.

Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă dorim să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!„, a fost mesajul scris pe felicitarea primită de Simona Halep din partea părinților ei.

Vezi în exclusivitate pe playsport.ro prin ce manevră a fost Simona Halep deposedată de o mică avere.

Urmăriți Playsport.ro și pe