Sorin Cârțu i-a trasat primul obiectiv lui Mirel Rădoi: „Să fie cel care doboară recordul meu, de ultim campion al Universității Craiova” Anunță noi transferuri

Robert Zanfir Octavian Vasilescu 09.08.2022, 17:11
Sorin Cârțu i-a trasat primul obiectiv lui Mirel Rădoi: „Să fie cel care doboară recordul meu, de ultim campion al Universității Craiova” Anunță noi transferuri

Sorin Cârțu i-a trasat primul obiectiv lui Mirel Rădoi. Președintele oltenilor a făcut trimitere la ultimul titlu câștigat de olteni. Fostul selecționer a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Va avea un contract de doi ani. Urmașul lui Laszlo Balint a declarat că a venit să rezolve treburile care sunt de rezolvat. Totuși, Rădoi s-a ferit să vorbească despre titlu. La Craiova, va avea cel mai mare salariu din istoria clubului, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

Sorin Cârțu i-a trasat primul obiectiv lui Mirel Rădoi

„Eu îi urez cât mai mult succes lui Mirel. Sper să fie cel care doboară recordul meu, acela de ultim campion al Universității Craiova. Când la Craiova nu se ia un trofeu, antrenorul are o problemă. Asta nu înseamnă că dacă se vede o evoluție bună a echipei.

Dacă Reghe ar fi acceptat anumite condiții, nu s-ar fi ajuns la rezilierea contractului. Pierderea Cupei ne-a durut, dar eram mulțumiți de cum arăta echipa. Puteam merge în continuare împreună, dar au fost neînțelegeri.”, a declarat Sorin Cârțu la conferința de presă.

Cârțu anunță noi transferuri

„Mai sunt doi jucători de venit, o să vină și ăștia. Am discutat cu Mirel, se mai pot face transferuri până pe 5 septembrie.

Nu pot eu să-i aduc jucători care nu-i convin, trebuie să fim de comun acord. Trebuie să există o colaborare între club, staff-ul tehnic și managerul echipei. E clar că antrenorul are cea mai mare amprentă, el știe de ce jucători are nevoie”, a mai spus președintele Universității Craiova.

Mirel Rădoi este liber de contract din noiembrie 2021. A mai antrenat la FCSB (iulie – noiembrie 2015), România U21 (martie 2018-noiembrie 2019) și naționala de seniori a României (noiembrie 2019 – noiembrie 2021).

Sunt puțin emoționat. Sunt bucuros să fiu alături de voi. Este un moment fericit pentru mine, sper că și pentru dvs. N-aș vrea să țin un discurs prea lung, nu vreau să depășesc discursul lui Sorin Cârțu (râde). Sunt venit să muncesc, să rezolvăm problemele pe care le avem.

Dacă n-ar fi probleme, n-aș fi aici și probabil că Laszlo Balint ar fi continuat. Îi mulțumesc lui Laszlo Balint și staff-ului său pentru ce au făcut aici. Cel mai important meci pentru noi este meciul de joi,
Mirel Rădoi la conferința de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe