Sorin Cârțu întoarce armele? ”Sunt prea mulți jucători dați deoparte! L-am sunat pe Mirel, dar nu mi-a răspuns!”

Ștefănescu Dragoș 13.11.2022, 15:25
Sorin Cârțu întoarce armele? ”Sunt prea mulți jucători dați deoparte! L-am sunat pe Mirel, dar nu mi-a răspuns!”

Sâmbătă seară, Universitatea Craiova și Rapid s-au înfruntat în cadrul etapei cu numărul 18 din Superliga. Înaintea meciului din Giulești, Mirel Rădoi a exclus din lot patru jucători importanți. Se pare că decizia antrenorului l-a nemulțumit pe Sorin Cârțu. Președintele clubului oltean așteaptă argumente mai solide din partea lui Rădoi pentru excluderea acestor jucători.

Sorin Cârțu, nemulțumit de decizia lui Rădoi. ”Sunt prea mulți jucători dați deoparte”

În cadrul etapei a 18-a din Superliga, Rapid a primit vizita celor de la Universitatea Craiova. Partida a fost extrem de spectaculoasă și s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

La meciul din Giulești, de la Universitatea Craiova au lipsit câteva nume grele. Mirel Rădoi a decis înaintea acestui joc să-i excludă din lot pe Ionuț Vînă, Sergiu Hanca, Andrei Ivan și Jovan Markovic.

În ciuda faptului că Mihai Rotaru l-a susținut public pe Rădoi, Sorin Cârțu nu este mulțumit de aceste excluderi. Președintele clubului oltean consideră că prea mulți jucători au fost sancționați iar argumentele lui Rădoi nu sunt concrete. În plus, Cârțu a fost deranjat de faptul că Rădoi nu s-a consultat cu el înainte de a lua acestă decizie.

N-am discutat cu Mirel după partida cu Ocna Mureș. I-am transmis să îmi dea un telefon, nu mi-a dat telefon. Probabil nu avea timp, era preocupat de meciul ăsta cu Rapid.

Mi se pare ca sunt prea mulți jucători dați deoparte. El a scos în evidență niște lucruri care au deranjat, dar nimic concret. Sunt niște jucători despre care trebuie să discutăm în această pauză, dacă s-a demonstrat că nu ne ajută.

Am discutat cu Mirel cum am discutat și cu antrenorii precedenți. Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și o competență. Dacă vrei să ții cont de ea, bine. Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta. Dar eu îmi exprim expertiza”, a declarat Cârțu, potrivit Sport.ro.

De ce i-a exclus Mirel Rădoi pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă

Înaintea partidei cu Rapid, Mirel Rădoi a explicat de ce i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Tehnicianul a subliniat că totul se datorează unor acte de indisiplină ale celor patru jucători.

Sunt patru jucători care nu au prins lotul. Pe lângă cei doi (n.r. Andrei Ivan şi Jovan Markovic), mai sunt Vînă şi Sergiu Hanca.

Sunt deciziile după meciul din Cupa României (n.r. egalul cu Ocna Mureș) şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă”, a declarat Mirel Rădoi.