Sorin Cîrțu, reacție acidă după conferința de presă a lui Kyros Vassaras. Ce spune președintele oltenilor despre derby-ul Universitatea Craiova – FCSB Exclusiv

Bogdan Solomon 28.04.2023, 21:37
Sorin Cîrțu, reacție acidă după conferința de presă a lui Kyros Vassaras. Ce spune președintele oltenilor despre derby-ul  Universitatea Craiova – FCSB Exclusiv

Sorin Cîrțu, a avut, în ediția de vineri, 28 aprilie a emisiunii Playsport Live, o reacție acidă la adresa omului care conduce Comisia Centrală a Arbitrilor, Kyros Vassaras, după conferința maraton de trei ore a acestuia, în care a încercat să mascheze greșelile „fluierașilor”, sărind în apărarea lor. Președintele Universității Craiova a prefațat, de asemenea, derby-ul cu FCSB din etapa cu numărul șase a playoff-ului.

Sorin Cîrțu, atac dur după conferința de presă a lui Kyros Vassaras

Vassaras i-a dat dreptate lui Horațiu Feșnic, susținând cu tărie că nu se impunea acordarea cartonașului roșu la faulturile comise de Răzvan Onea și Dragoș Grigore în derby-ul Rapid – FCSB 1-0. Nici Sebastian Costreie nu trebuia, potrivit spuselor sale, să sancționeze altfel decât printr-un galben intrarea dură a lui Irobiso asupra lui Armaș din meciul FC Voluntari – Petrolul 2-1, deși fundașul ilfovenilor va fi indisponibil pentru tot restul sezonului.

Potrivit lui Sorin Cîrțu, explicațiile grecului nu fac altceva decât să „subaprecieze inteligența” sa, precum și a celorlalți conducători sau specialiști din fotbalul românesc. Acesta și-a exprimat speranța că ierarhia în Superligă nu va fi influențată de erorile arbitrilor.

„Nu vreau să intru în polemică. Am văzut conferința lui (n.r. Vassaras), ne subapreciază inteligența, atât spun. În rest, nu discut mai mult. Din punctul meu de vedere, nu neapărat ca președinte al Universității Craiova, ci ca spectator, antrenor și tot ce am fost, mi se pare că-mi subapreciază inteligența.

Sperăm să nu se întâmple nimic și rezultatul să fie ca o rezultantă a evoluțiilor tuturor echipelor. Ce dau echipele pe teren, aia să fie, să se reflecte și în rezultate, să nu fie influențate”, a declarat oficialul Universității Craiova, la Playsport Live.

Derby-ul cu FCSB, decisiv pentru lupta la titlu: „Rămân meciuri puține ca să recuperezi”

Referitor la derby-ul cu FCSB, programat duminică, 30 aprilie, la ora 21:00, pe arena „Ion Oblemenco”, Cîrțu a subliniat că rezultatul acestuia se va dovedi decisiv în lupta pentru titlul de campioană. Cu atât mai mult cu cât un pas greșit al echipei sale coroborat cu eventuala victorie a liderului Farul i-ar permite să ia un avans considerabil.

„Cred că meciul cu FCSB este decisiv pentru titlu, mai ales dacă Farul bate la Sfântu Gheorghe. Rămân meciuri puține ca să recuperezi. Sunt 12 punte, greu să le recuperezi în 4 meciuri. La noi nu e resemnare, dar într-un fel știam ce ni se întâmplă, e o notă de plată care ne-a venit și o plătim pentru ce s-a întâmplat începând cu vara asta.

Bilete pentru meciul cu FCSB mai sunt doar la Peluza Sud, interesul e fantastic. Până duminică, stadionul e la cote maxime. Din ce am vorbit cu Eugen, nu sunt probleme de lot, toată lumea e aptă, mai puțin Bancu și Vătăjelu, lipsuri foarte greu de acoperit până acum, dar vedem”, a adăugat președintele alb-albaștrilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe