Soția lui Cristi Borcea, dezvăluiri incendiare despre mariajul cu Boureanu, după ce a fost executată silit

Alex Matei 10.03.2023, 01:52
Soția lui Cristi Borcea, dezvăluiri incendiare despre mariajul cu Boureanu, după ce a fost executată silit

Valentina Pelinel nu scapă ușor de trecut. Actuala soție a lui Cristi Borcea a fost executată silit din cauza  fostului soț.  Femeia  a venit cu amănunte despre mariajul cu Cristi Boureanu .

Cei doi au fost căsătoriți și s-au despărțit în urmă cu 9 ani, dar blonda are și acum probleme  încă de pe vremea relației cu Boureanu. Valentina Pelinel este nevoită să platească datoriile făcute de fostul iubit.

Pe vremea când era împreună cu actuala soție a lui Cristi Borcea, Boureanu a făcut împrumuturi la bancă în valoare de 3 milioane de euro, bani care nu au mai fost înapoiați și astfel s-a ajuns la poprire pe conturi. Și cum Valentina Pelinel era codebitor la acele credite, ea s-a trezit cu probleme, conform cancan.

Ce spune Valentina Pelinel

Soția lui Borcea este nervoasă din cauza celor întâmplate. Blondina a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Cristi Boureanu.

Nu am plecat cu nimic din acel mariaj, nu m-am ales cu nimic la divorț. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, nu mă mai interesează, acum am o familie. De amănuntele legale se ocupă avocatul meu, a declarat Valentina pentru cancan.ro.

Pelinel și Boureanu au divorțat după o relație de 7 ani. Blonda a fost cucerită de Cristi Borcea, alături de care trăiește o poveste de dragoste de ceva timp.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe