Soția lui Florentin Petre face noi dezvăluiri tulburătoare despre căsnicia lor. „N-aveam ce mânca!”

Giosanu Catinca 18.11.2022, 09:51
Soția lui Florentin Petre face noi dezvăluiri tulburătoare despre căsnicia lor. „N-aveam ce mânca!”

Fostă Miss Playboy în Bulgaria, Margarita Peychinska continuă dezvăluirile incredibile despre viața ei de cuplu cu fotbalistul ”Generației de Aur” pe care l-a cunoscut în urmă cu 16 ani.

Margarita Peychinska, dezvăluiri cutremurătoare din viața ei de cuplu

Margarita Peychinska l-a acuzat pe dinamovistul Florentin Petre că a înșelat-o cu o adolescentă. Cei doi sunt căsătoriți de aproximativ treisprezece ani, dar fostul top model nu a avut curajul necesar să vorbească despre drama pe care a trăit-o alături de tehnicianul român.

Femeia susține că a îndurat mai mult decât ne imaginăm. La un moment dat, nu avea ce pune în farfurie, conform propriilor spuse.

Nu am avut ce să mâncăm și am schimbat acești 20 de euro.”, a afirmat Margarita Peychinska, fostă Miss Playboy Bulgaria 2002.

”Mi-am vândut apartamentul din Bulgaria”

Margarita Peychinska a acordat un interviu în cadrul căruia a povestit că a trebuit să renunțe la apartamentul din Bulgaria pentru a-l ajuta pe Florentin Petre.

Fostul fotbalist a cunoscut-o pe brunetă pe vremea când evolua la ȚSKA Sofia. El ar fi divorțat de fosta soție special pentru a-și oficializa povestea de iubire cu bulgăroaica, potrivit cancan.ro.

”Nu aveam ce să mâncăm”

Sexy-bulgăroaica a dezvăluit ce sacrificii de ordin financiar a fost nevoită să facă pentru a-și ține familia unită.

Margarita Peychinska a explicat că și-a vândut apartamentul cu mult înainte să ajungă în fața altarului. Fostul iepuraș Playsboy a luat decizia în momentul în care a văzut că ex-mijlocașul nu se mai descurcă cu banii.

Nu am stat niciodată cu el pentru bani. Eu, de exemplu, mi-am vândut apartamentul din Bulgaria, când nu eram căsătoriți, nu aveam nicio siguranță că vom avea ceva împreună vreodată. L-am vândut pentru a-l ajuta pe el, că avea nevoie de bani. Am făcut-o pentru că l-am iubit și am simțit că trebuie să ajut.”, a povestit fostul manechin, conform sursei citate.

Femeia a făcut multe sacrificii, dar crede că nu s-a meritat. Acum, cei doi nu se mai înțeleg deloc. Iubirea lor pare să se fi stins, iar cuplul se gândește că doar divorțul va putea rezolva problemele cu care se confruntă la acest moment.

Mă crezi că aveam 20 de euro, cu autograful lui Guti (n.r. José María Gutiérrez Hernández, fost fotbalist la Real Madrid), preferatul meu atunci, pe timpuri? Și era semnată pentru mine, scria pentru Margot. Și nu am avut ce să mâncăm și am schimbat acești 20 de euro, care, îți dai seama, aveau o valoare sentimentală pentru mine. Aici, în România, s-a întâmplat.”, a mai spus soția lui Florentin Petre.

Cu ea ar fi înșelat-o Florentin Petre

Fosta Miss Bulgaria și-a dat seamă că a fost înșelată de Florentin Petre abia după ce a scos desfășurătorul. Ea o bănuiește pe sora unui coleg al lui Patrick, fiul lui Petre din prima căsătorie.

În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci.

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia. Și el îmi zice: «Păi ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit».”, a adăugat vedeta.