Telenovelă cu Florentin Petre. Soția îl acuză că are o amantă de 18 ani, sora unui prieten de-ai lui Patrik

Giosanu Catinca 17.11.2022, 10:54
Telenovelă cu Florentin Petre. Soția îl acuză că are o amantă de 18 ani, sora unui prieten de-ai lui Patrik

Problemele se țin lanț de Florentin Petre. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani nu a reușit să își găsească un nou angajament după despărțirea de Ceahlăul Piatra Neamț, iar acum are probleme și în viața de cuplu. Proaspăt rămas liber de contract, antrenorul a fost acuzat că și-a înșelat soția cu o tânără de doar 18 ani.

Acuzații de infidelitate la adresa lui Florentin Petre

Florentin Petre, unul dintre fotbaliștii simbol ai lui Dinamo din epoca recentă, riscă să rămână singur. Soția sa Margarita Peychinska, Miss Playboy Bulgaria 2002, amenință că divorțează.

Fostul manechin a aflat că antrenorul care a pregătit-o ultima dată pe Ceahlăul Piatra Neamț a călcat strâmb în timp ce era angajat în relația cu ea.

Fostul mijlocaș de bandă nici nu vrea să audă de divorț. El a mai fost căsătorit odată, dar a divorțat. După doi ani de la ruptură, el a cunoscut-o pe Margarita Peychinska, cu care s-a căsătorit în 2013.

”În momentul în care eu nășteam, el vorbea la telefon cu amanta”

Margarita Peychinska i-a dăruit fostului internațional român un băiat, care a împlinit anul acesta 8 ani. Fosta Miss Bulgaria susține că antrenorul rămas liber de contract după despărțirea de Ceahlăul Piatra Neamț a înșelat-o cu o adolescentă. Concret, ea o bănuiește pe sora unui coleg al lui Patrick, fiul lui Petre din prima căsătorie.

Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick.”, a povestit fostul top model, potrivit cancan.ro.

”Regret că nu am plecat”

Soția lui Florentin Petre a recunoscut că acela a fost momentul în care a vrut să își facă bagajul și să plece definitiv din căminul conjugal. Dar s-a gândit la copil. Nu ar fi vrut ca fiul ei să crească departe de tatăl său. Numai că ea regretă decizia.

Astăzi, femeie consideră că i-ar fi fost mult mai bine dacă ar fi pus piciorul în prag atunci când a descoperit că a fost trișată de actualul ei soț.

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia.

Și el îmi zice: ‘Păi, ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit’. Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani. Mi-a spus că dacă vorbesc cu voi, a doua zi mergem la notar să semnăm divorțul. I-am spus că semnez doar dacă îmi convine și mie. Și atunci mi-a zis că mă va chema judecătorul!”, a mai spus Margarita Peychinska, conform sursei citate mai sus.