Soția unui fost internațional român, surprinsă într-o ipostază indecentă, pe plajă la Mamaia

Moldoveanu Camelia / 12.08.2021, 12:26

Apariție absolut răvășitoare pe plaja din Mamaia. Soția unui fost internațional român a atras toate privirile cu o siluetă perfectă. În ce ipostază indecentă a fost surprinsă și cum înflorit după mariaj.

Plaja din Mamaia a „luat foc”! Soția unui fost internațional român a înflorit după mariaj

Pe timp de vară plaja din Mamaia este neîncăpătoare pentru vedetele din România. Doamnele și domnișoarele se întrec în costume de baie și în siluete foarte bine lucrate. De data aceasta a fost rândul soției lui Gabriel Popescu să atragă toate privirile, potrivit cancan.ro. Crina Abrudan, femeia care îi este alături de aproape 15 ani fotbalistului care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1998, arată tot mai bine pe zi ce trece.

După ce a renunțat să mai prezinte știrile la Antena și s-a căsătorit cu fostul fotbalist, Crina Abrudan a început să se ocupe tot mai mult de ea. La nuntă a strălucit și a fost extrem de apreciată de toți criticii de modă. Are un trup fără cusur și nu ezită să se pozeze în costum de baie pe Instagram.

Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au căsătorit pe 8 iunie 2017 la Snagov. Naș le este chiar Cosmin Olăroiu, cel despre care se știe foarte bine faptul că nu se uită la bani atunci când vine vorba de finii săi.

„Crinei vreau să-i deau un set de oale, pentru că o să fie gospodinpă acum că s-a măritat, iar lui Gabi o pereche de căşti ca să nu audă!”, a spus Olăroiu, în glumă.

În realitate, nașul Cosmin Olăroiu le-a oferit finilor săi o vacanță exotică. Cu alte cuvinte, luna de miere a fost asigurată de antrenorul român.

Cosmin Olăroiu poate primi o sumă importantă de bani de la Consiliul Județean Ilfov

Cu toate acestea, nu se spune nici pe departe că antrenorul român întâmpină dificultăți financiare. Dimpotrivă, faptul că nu a mai antrenat în ultimele luni i-a permis să se ocupe mai mult de afacerile pe care le derulează în România. Printre activitățile care îi aduc bani, se enumeră și investițiile în domeniul imobiliar. El a început de ceva timp construcția unor imobile de lux în Mamaia. Iar acum este pe cale să încaseze o sumă importantă de la Consiliul Județean Ilfov.

Cosmin Olăroiu deține două terenuri agricole în localitatea Ciorogârla. Potrivit G4Media, Consiliul Județean Ilfov dorește să construiască acolo o stație de reciclare a deșeurilor. Astfel, antrenorul ar putea primi în schimbul acelor terenuri nu mai puțin de 1.390.400 de euro, conform sursei citate.

Recent, Cosmin Olăroiu a vorbit despre banii pe care i-a obținut din fotbal. El a recunoscut că cea mai mare parte a averii sale a fost obținută în afara României și a explicat că experiențele în străinătate l-au ajutat foarte mult din punct de vedere personal și profesional.

Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni și asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, a spus Cosmin Olăroiu.