Tragedie la echipa națională de fotbal feminin a României! O jucătoare de 21 de ani a murit într-un accident înfiorător

Marian Cărăvan 26.12.2020, 10:37
Tragedie la echipa națională de fotbal feminin a României! O jucătoare de 21 de ani a murit într-un accident înfiorător

Tragedie la echipa națională de fotbal feminin a României! O jucătoare de 21 de ani a murit într-un accident înfiorător. Drama s-a petrecut în seara de Ajun. Informația a fost furnizată chiar de oficialii clubului la care tânăra fotbalistă evolua. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți cei care o cunoșteau, fotbalul românesc fiind în doliu după această nenorocire.

Tragedie la echipa națională de fotbal feminin a României! O jucătoare de 21 de ani a murit

Fotbalul feminin din România trece prin clipe grele. Alice Cociuba a decedat la vârsta de 21 de ani. Jucătoarea de fotbal a murit în seara de 24 decembrie în urma unui accident tragic. Potrivit informațiilor furnizate de cei care au cunoscut-o, Alice se afla într-o mașină care a fost lovită de un tren. Pe pagina de Facebook a clubului la care Alice evolua a apărut cumplita veste:

„Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun.
Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată.”, se scrie pe rețelele de socializare.
Tragedie la echipa nationala de fotbal feminin a Romaniei! O jucatoare de 21 de ani a murit in accident
Tragedie la echipa nationala de fotbal feminin a Romaniei! O jucatoare de 21 de ani a murit in accident

Cine era Alice Cociuba, jucătoarea de fotbal decedată într-un accident înfiorător

Tânăra fotbalistă era una dintre jucătoarele importante ale României. Fostă componentă a echipei naționale a României, Alice Cociuba evolua de trei sezonae la Arad, pentru echipa Piroș Security. Iată ce se mai spune în comunicat:
„ Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane ,iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS INEU fotbal Feminin și CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin dar și pentru echipa Națională a României. Clubul transmite sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”, se scrie în comunicatul apărut pe rețelele de socializare.

Blestemul care a lovit echipa de fotbal din Arad

Alice Cociuba a murit la doar 21 de ani, însă în urmă cu două luni, o altă tragedie a lovit echipa de fotbal feminin Piroș Security Arad. Selecționerul naționalei feminine de fotbal tineret a încetat din viață. Florin Bugar a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie. Florin Bugar a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Între timp, starea sa s-a agravat, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID.

Bugar, care antrena Piroș Security Arad, avea doar 49 de ani. Tragedie la echipa națională de fotbal feminin a României! O jucătoare de 21 de ani a murit în urma unui accident petrecut pe calea ferată. BMW-ul pe care Alice Cociuba îl conducea a fost lovit de tren, iar tânăra și-a pierdut viața într-un mod cumplit.

Urmăriți Playsport.ro și pe