Soția unui român celebru, amanta lui Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Femeia alege, degeaba facem pe cocoșii”

Moldoveanu Camelia 13.06.2022, 08:35
Soția unui român celebru, amanta lui Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Femeia alege, degeaba facem pe cocoșii”

Viața amoroasă a lui Cristi Borcea revine în prim-plan. Un om de afaceri celebru a povestit cum soția l-a înșelat cu fostul patron al clubului Dinamo. Femeia a mințit ani de zile.

Cristi Borcea și-a trădat prietenul

De-a lungul timpului, vița amoroasă a lui Cristi Borcea a fost una tumultoasă și a ținut de cele mai multe ori prima pagină a publicațiilor de scandal. Însă, poate că cel mai mare scandal din viața fostului patron al clubului Dinamo a izbucnit după ce a recunoscut că se iubește cu fina Valentina Pelinel.

După mai mulți ani în care a preferat să păstreze tăcerea, se pare că a venit momentul ca povestea să fie spusă și de Cristian Boureanu, fostul soț al celebrului model

Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. Nu mă mai interesa.

Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: Vezi că ăsta vrea să te….și nevastă sa se dă la mine. A zis: Nu există, ești tâmpit, că ești prost. Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales demult”, a spus Cristian Boureanu la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

De menționat ar fi faptul că Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au divorțat în 2014, iar la acea vreme Cristi Borcea era căsătorit cu Alina Vidican. Abia în 2016 avea să se pronunțe divorțul lui Cristi Borcea de cea de-a doua soție, iar după doi ani avea să se căsătorească iar, de această dată cu cea care i-a fost amantă încă din 2011.

Cristian Boureanu a simțit că este înșelat

Cătălin Măruță nu a ezitat să-l întrebe pe Cristian Boureanu dacă a bănuit că soție îl înșeală:

„Tu simțeai ceva?”, l-a întrebat Cătălin Măruță. „Hai să spunem așa. De fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame, au am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn.

Sunt două lucruri: oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă toată chestia asta.”, a mai spus Boureanu.

Fostele soții ale lui Cristi Borcea lucrează împreună

Valentina Pelinel a vorbit public despre relația cu Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea. În ultima perioadă au apărut informaţii conform cărora cele două s-ar fi războit din cauza hotelului pe care îl administrează împreună.

S-a vehiculat că Valentina Pelinel a vrut să o scoată pe Mihaela Borcea din afacerile familiei. Ulterior, informaţiile apărute în spaţiul public au fost infirmate. Chiar și așa, fostul fotomodel a simțit nevoia să facă nişte precizări pentru a le închide gura cârcotașilor.

Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat. Nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta.”, a spus Valentina Pelinel, în podcast-ul lui Ameri Nasrin de pe Youtube.

Urmăriți Playsport.ro și pe