Dramă în familia lui Cristi Borcea. Soția milionarului are mari probleme de sănătate după ultimele accidentări

Ștefănescu Dragoș / 09.06.2022, 13:54
Dramă în familia lui Cristi Borcea. Soția milionarului are mari probleme de sănătate după ultimele accidentări

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o căsnicie fericită și formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Recent, Valentina Pelinel a dezvăluit problemele de sănătate care au măcinat-o în ultimii ani. Din cauza unei accidentări suferite la schi, soția lui Cristi Borcea a rămas cu o sensibilitate cronică. În cele din urmă, Pelinel a fost nevoită să se opereze.

Soția lui Cristi Borcea a avut mari probleme de sănătate. În cele din urmă a suferit o intervenție chirurgicală

Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel, formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună 3 copii.

Recent, soția milionarului a vorbit despre problemele de sănătate ce au măcinat-o în ultimii ani. O accidentare suferită la schi, în anul 2013, i-a produs multe neplăceri Valentinei Pelinel. După 8 ani de la acel eveniment, soția lui Cristi Borcea a mai suferit o accidentare. În cele din urmă, în toamna anului trecut, a fost nevoită să se opereze.

Pe 20 octombrie anul trecut m-am operat la piciorul stâng. În 2013 m-am accidentat la schi. Atât de mult am suferit, că nici nu mai vreau să aud de acest sport. Nu mi-e dor de el şi nici copiii mei nu vreau să facă schi. A fost destul de grea recuperarea. Mi-am rupt atunci ligamentul încrucişat anterior, parţial.

Doctorul mi-a zis că atâta timp cât nu vreau să mai schiez, nu trebuie să mă operez, aşa că am mai trăit liniştită 8 ani şi ceva cu toate sporturile mele, pe care le fac. La un moment dat m-am apucat cu profa mea de sport să facem karate, că nu le făcusem pe toate şi s-a gândit să mă înveţe şi autoapărare.

Într-o zi, la antrenament, nu ştiu cum am călcat cu piciorul şi am simţit o durere când l-am pus jos şi am zis, l-am rupt! M-am uitat aşa la profă, ea a zis “Nu l-ai rupt!”. Şi din momentul ăla a început să îmi fugă genunchiul. M-am dus la doctor direct, simţeam cum îmi fuge rotula. Altă posibilitate nu a fost, decât operaţia!”, a spus Valentina Pelinel, potrivit Click.ro.

Secretul fericirii din familia Borcea

După atâția ani în care a avut relații cu femei frumoase, Cristi Borcea pare să se fi așezat definitiv la casa lui. Valentina Pelinel a dezvăluit care sunt secretele relației perfecte pe care o are cu soțul său, Cristi Borcea.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a spus Valentina Pelinel, potrivit Ciao.ro.