Spectaculos și în afara terenului. Jack Grealish a aruncat cu bani pe băutură și femei în Las Vegas

Moldoveanu Camelia 20.06.2022, 16:37
Spectaculos și în afara terenului. Jack Grealish a aruncat cu bani pe băutură și femei în Las Vegas

Jack Grealish nu se mai oprește din petrecut după ce a devenit campion al Angliei cu Manchester City. Fotbalistul a aruncat cu bani pe băutură și femei în Las Vegas. Declan Rice, mijlocașul lui West Ham, s-a alăturat și ei petrecerilor nebune, fără iubite.

Jack Grealish șochează iar prin viața sa extrasportivă

Mijlocașul englez nu încetează să-și șocheze fanii cu viața sa extrasportivă. Jack Grealish este cunoscut pentru petrecerile nebune la care participă, dar de această dată parcă a întrecut orice imaginație.

După ce s-a distrat în Ibiza, starul lui City s-a mutat în Las Vegas. Potrivit The Sun, Jack Grealish se distrează alături de opt prieteni, printre care Declan Rice, mijlocașul lui West Ham și Andy Robertson, fundaș stânga de la Liverpool, dar și câteva femei.

Cei prezenți ar fi consumat, printre altele, și patru sticle de vin Rock Angel Rosé, cu prețul de 3.567 de euro bucata. Mai mult, o cameră de hol VIP costă 92.993 euro. În pachetul oferit de hotel ar fi incluse și 116 sticle de șampanie pentru fiecare cameră.

Sursa citată a mai menționat și faptul că femeile prezente la petrecere s-au îndreptat către camerele de hotel ale fotbaliștilor doar după ce oamenii de la pază le-au luat telefoanele.

Jack Grealish a plecat de la petrecere într-un club de noapte, bineînțeles însoțit de o femeie. Bruneta nu a mai fost văzută până acum în compania lui și cu siguranță nu era vorba despre Sasha Attwood, frumoasa blondă cu care mijlocașul are o relație de mai muți ani.

A scos din buzunar 5.000 de lire sterline pe noapte pentru a obține împăcarea

Jack Grealish și Sasha Attwood au ieșit pentru prima dată împreună pe vremea când amândoi erau la același liceu. De atunci au format un cuplu extrem de apreciat, frumoasa blondă fiind văzută în tribune la Euro 2020 alături de staff-ul naționalei Angliei.

Cu toate că păreau fericiți împreună, vedeta celor de la Manchester City a apărut în presa de scandal după ce a fost surprind acasă la actrița Emily Atack și mai apoi la hotel. S-a scris și că ar fi schimbat mesaje cu Amber Gill. Toate aceste lucruri nu au fost trecute cu vederea de către Sasha, însă fotbalistul celor de la Manchester City se pare că a realizat cât de mult a greșit.

Jack Grealish a decis să închirieze o vilă privată, de lux, de pe insula Cotswolds, pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui frumoasei Sasha Attwood. Fotbalistul a scos din buzunar 5.000 de lire sterline pe noapte pentru moșia The Lakes by Yoo. Mai exact pentru o casă care poate găzdui 14 persoane și este dotată cu șemineu, caiace și o barcă.

Dar de atunci (n.r. după ce a înșelat-o și ea a aflat) a spus foarte clar că își vede viitorul cu Sasha și, deși lucrurile au fost un pic cam neclare în ultima vreme, el a vrut să demonstreze acel angajament și să o trateze pe ea și pe familia ei ca fiind speciali de ziua tatălui ei.”, au explicat apropiații cuplului, potrivit thesun.co.uk.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sasha Rebecca (@sasha__rebecca)

Urmăriți Playsport.ro și pe