Sperietura trăită de Laurențiu Reghecampf în ziua în care și-a botezat băiatul. Ce a făcut antrenorul pentru a scăpa de Anamaria Prodan

Andrei Alexandra 26.09.2022, 07:25
Sperietura trăită de Laurențiu Reghecampf în ziua în care și-a botezat băiatul. Ce a făcut antrenorul pentru a scăpa de Anamaria Prodan

Duminică, 25 septembrie, a fost ziua în care Laurențiu Reghecampf și-a botezat băiatul pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, Liam, iar pentru a organiza evenimentul în condiții cât mai sigure, antrenorul a luat câteva decizii surprinzătoare.

A schimbat biserica în ultimul moment! Deciziile luate de antrenorul Laurențiu Reghecampf în ziua în care și-a botezat băiatul

Laurențiu Reghecampf a luat toate măsurile de siguranță posibile în ziua în care și-a botezat băiatul, pe Liam, iar evenimentul i-a luat prin surprindere inclusiv pe unii dintre invitați.

Una dintre deciziile antrenorului a fost de a schimba în ultimul moment biserica. Deși invitațiile au fost trimise din timp și botezul era programat la o altă biserică, Laurențiu Reghecampf a decis să schimbe lăcașul în ultima clipă pentru a evita valul de paparazzi, în acest fel protejându-și familia, dar și invitații.

Totuși, unii dintre invitați nu au fost înștiințați cu privire la această modificare și s-au prezentat la biserica unde trebuia să aibă loc inițial botezul. De asemenea, tot acolo s-au prezentat și câțiva jurnaliști, dornici să surprindă momentul special din viața lui Reghecampf.

O altă cerință importantă a lui Reghecampf a fost făcută către bodyguarzi. Responsabilii cu paza angajați de Reghecampf au fost rugați de acesta să aibă grijă de toate persoanele care au venit la eveniment.

Măsurile suplimentare de siguranță pe care Laurențiu Reghecampf și le-a luat vin în contextul în care, vineri, 23 septembrie, antrenorul a avut un conflict fizic cu Anamaria Prodan și totul s-a soldat cu audieri la poliție.

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan în ziua în care Liam a fost botezat. „Îi urăm viață de vis”

Liam este copilul pe care Laurențiu Reghecampf îl are împreună cu Corina Caciuc, femeia care îi este alături antrenorului din momentul în care a decis să se separe de Anamaria Prodan.
În ciuda incidentului violent care s-a petrecut în urmă cu doar două zile, Anamaria Prodan a transmis un mesaj pentru Reghecampf, dar și pentru băiețelul acestuia, chiar în ziua botezului.

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic, Liam, viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram.

De asemenea, impresara a mai adăugat:

„Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / Reghecampf”.

Gestul ireal al lui Gigi Becali după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu am vrut să văd așa ceva”.

Urmăriți Playsport.ro și pe