Spovedania lui Mihai Stoica după o ieșire necontrolată. Oficialul FCSB și-a recunoscut vina

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.09.2021, 20:09
Spovedania lui Mihai Stoica după o ieșire necontrolată. Oficialul FCSB și-a recunoscut vina

Mihai Stoica a avut în urmă cu aproximativ două luni o ieșire care a atras foarte multe reacții negative la adresa managerului general de la FCSB. El a transmis un mesaj în care l-a ironizat pe Bogdan Chipirliu de la Steaua după ce acesta a marcat primul gol din istoria noii arene din Ghencea.

MM a făcut aluzie la un defect de vorbire pe care fotbalistul echipei antrenate de Daniel Oprița îl are: „A intrat şi Chipirliu în istorie, că e primul jucător care a b, b marcat pe noua arenă”. Ulterior, Mihai Stoica și-a prezentat scuzele pentru aceste cuvinte: „Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. În rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, rămâne cum am stabilit”.

Mihai Stoica a recunoscut din nou că a greșit față de Chipirliu

Acum, managerul general de la FCSB a simțit nevoia să explice din nou că regretă foarte tare acel incident. El a făcut noi declarații în contextul în care Florin Prunea a vorbit foarte urât despre Octavian Popescu după meciul dintre FCSB și Dinamo, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 6-0.

Să se discute de el (n.r – Octavian Popescu), să se pună o presiune, că și-a luat lumea în cap. Ok, jignirile proferate la adresa lui chiar nu merită să vorbim. Problema mea nu este că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit. Aia n-a fost o manifestare urâtă a jucătorilor noștri când numărau golurilor marcate. Nu s-au dus la ușa vestiarului de la Dinamo să facă asta. Au făcut-o în vestiar, acasă la ei. Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am știut că a fost făcută publică filmarea. Eu nu eram de acord cu așa ceva.

Prunea îl jignește suburban, asta e situația. Mă rog, Prunea e dinamovist, l-a luat gura pe dinainte. Ce nu înțeleg eu e de ce n-a ieșit să se scuze.

Și eu am făcut o prostie și l-am ironizat pe Chipirliu. Și acum îmi pare rău și chiar mă gândeam să-l sun, să-i prezint scuze personal. Am fost un imbecil și am făcut o glumă proastă, dar măcar am tăria să recunosc. Problema e că cel în emisiunea căruia a spus asta râdea și a spus că e genial. E genial să spui că o vacă paște pe asfalt? Nu mi se pare deloc că ești geniu dacă spui asta”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Fotbalistul Stelei nu a fost foarte afectat de acel incident

Bogdan Chipirliu a spus la acel moment că nu s-a supărat pe Mihai Stoica pentru acel mesaj. Atacantul Stelei a dezvăluit totuși că membrii familiei sale s-au simțit jigniți și au fost destul de afectați.

Pe mine personal nu mă deranjează, puteți să întrebați și colegii, și ei mai fac glume uneori. Sunt obișnuit. Vă dați seama, familia mea s-a simțit puțin prost, pot spune, și nu-mi pare bine când se leagă cineva de familia mea.

Nu vreau să aprofundez acest subiect. Dânsul știe mai bine, din ce am auzit, și-a cerut scuze. Le accept. Dacă-mi spunea mie în față, nu mă deranja, că nu mă afectează pe mine acest lucru”, a spus la acel moment Bogdan Chipirliu.