FOTO. Transformare uriașă a Memelușei, fiica lui Mihai Stoica. Cine este omul care i-a schimbat viața

Moldoveanu Camelia 06.09.2021, 19:20

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, s-a schimbat radical. Un bărbat a reușit să aducă soarele pe strada Memelușei. Cu toate că nimeni nu s-ar fi așteptat, tinerii îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Bărbatul a reușit să înlături orice influență negativă din preajma fiicei managerului general al FCSB.

Fiica lui Mihai Stoica a trecut printr-o perioadă „furtunoasă”

S-a iubit cu fiul lui Lucescu, dar și cu fiul unui cunoscut om de afaceri
În urmă cu 6 ani presa din România vorbea despre necazul care s-a năpustit asupra lui Mihai Stoica. La acea vreme cunoscutul manager sportiv se afla în închisoare și și-a lăsat fiica pe mâinile lui Ionuț Luțu. Se pare că „paznicul Hagiluțu” nu și-a făcut treaba așa cum trebuie și fiica bunului său prieten a ajuns pe căi greșite.

Teodora, fiica lui MM, devenise nelipsită din cluburile de fiță ale Capitalei. Se zvonește că aceasta a fost curtată în acea vreme de „tovarășul” ei de distracții, Daniel Georgievski. Lângă Teodora și Georgievski se mai afla în fotografia realizată într-un club din Mamaia chiar vestitul „crai” de București, Codin Maticiuc.

Memelușa s-a împrietenit cu Diana Gureșoaie, una dintre tinere acuzate de proxenetism într-un dosar uriaș deschis în România. Cea din urmă mai este cunoscută și sub numele de „Strâmba lui Dodel”, după relația cu fotbalistul Cristi Tănase. Acuzațiile din dosar nu par a fi unele chiar false, dacă stăm să judecăm după actualele ei fotografii dintr-un club de striptis unde lucrează.

Memelușa este de nerecunoscut!

După mai multe relații eșuate, Memelușa a renunțat la Don Juan-i de Dorobanți și petrecerile de fițe din Capitală. Ea a terminat Facultatea de Drept din Barcelona și s-a întors în România. Acum lucrează la o firmă de PR.

Tânăra împărtășește aceeași dragoste pentru animale pe care o are și tatăl ei. Teodora Stoica postează foarte des imagini cu câini abandonați pentru a încerca să le găsească o casă primitoare. Cu postări pe aceeași temă o ajută și MM Stoica.

În timpul liber este o persoană foarte activă, după cum se poate observa din pozele în care le arată fanilor pătrățelele de pe abdomen. Cu toate că nu s-ar fi așteptat nimeni, Teodora Stoica s-a schimbat complet și se observă faptul că noua relație a transformat-o. Ea se iubește de ceva vreme cu Salvatore Arcarese, un fost pilot de curse de origine italiană.

Iubirile fiicei lui Mihai Stoica

Puțină lume își mai amintește că fiica lui MM Stoica s-a iubit înainte de majorat cu fiul lui Răzvan Lucescu. Teodora și Matei s-ar fi despărțit din cauza faptului că băiatul era mult prea gelos. Se spune că ruptura s-a produs într-o seară în care frumoasa fiica a lui MM a dansat cu mai mulți băieți la o petrecere. În presă au apărut și poze cu Matei alături de Teodora și Mihai Stoica. Se zvonește că înainte de această relație ea ar fi fost cu Marius Turcu, băiatul fostului acționar de la Dinamo.

După relația cu Matei Lucescu, Teodora s-a afișat cu un bărbat misterios la un meci al FCSB. Mihai Stoica și „ginerele” păreau că se înțeleg foarte bine. Din păcate nici această relație n-a durat. În 20018 Dan Petrache se fotografia cu fiica cunoscutului manager sportiv în brațe. Nici pe el nu l-a iubit MM și a încercat să-l separe de fiica sa. Relația nu a durat foarte mult, iar fiul omului de afaceri Adrian Petrache a cucerit-o pe Raluca Bratu.

Tot în 2018 Teodora se afișa la o gală K1 cu noul iubit, Salvatore Arcarese. „Ginerele” s-a așezat chiar între iubita sa și Mihai Stoica, semn că managerul FCSB are o relație bună cu acesta. La începutul anului 2020, fata era fotografiată într-un mall din București la brațul aceluiași tânăr cu care s-a afișat la gala K1. Se pare că relația celor doi este una foarte serioasă fiind de nedespărțit.

Urmăriți Playsport.ro și pe