Sprijin pentru Marius Șumudică după plecarea de la CFR Cluj. Un mare antrenor român îi ia apărarea

Olteanu Ștefan / 06.09.2021, 14:54

Cosmin Olăroiu sare în sprijinul lui Marius Șumudică, după ce acesta din urmă a fost îndepărtat de la CFR Cluj. Olăroiu spune că atitudinea campioanei României nu a fost una potrivită, iar tot scandalul care s-a creat în jurul lui Șumudică nu face cinste fotbalului din România. De asemenea, antrenorul a tras și un semnal de alarmă.

Marius Șumudică, sprijinit de Cosmin Olăroiu după plecarea de la CFR Cluj

Plecarea lui Marius Șumudică de la CFR Cluj nu s-a realizat tocmai în condiții amiabile și a fost nevoie de un mic scandal pentru a se ajunge la despărțire. Șumudică nu a reușit să califice echipa în grupele Champions League sau Europa League, iar patronul Neluțu Varga a considerat asta drept un eșec. În acest context, finanțatorul campioanei i-a interzis lui Șumudică să mai participe la antrenamentul echipei și ulterior lucrurile au degenerat. În cele din urmă, cele două părți au ajuns la o înțelegere și Marius Șumudică a semnat rezilierea contractului.
Cosmin Olăroiu condamnă atitudinea conducerii de la CFR Cluj și îl sprijină pe Marius Șumudică.

N-a fost tocmai frumos ce s-a întâmplat și nu cred că ne face cinste, mai ales că e un lucru care apare și în străinătate. Fotbalul românesc nu are nevoie de astfel de lucruri în momentul de față”, a spus Cosmin Olăroiu.

„Oli” cere o înființarea unei asociații care să protejeze antrenorii

Tehnicianul și-a continuat discursul de nemulțumire și a spus că antrenorii au nevoie de o asociație care să îi protejeze, la fel cum au și jucătorii.

Speram ca lucrurile să se regleze. Să înțelegem că și antrenorii trebuie să fie respectați. Din păcate, nu ne apără nimeni. Jucătorii au asociație, antrenorii nu au. De asta conducătorii sau alte persoane își permit să trateze diferit antrenorii”, a mai spus Olăroiu, care a fost prezent la evenimentul organizat cu ocazia centenarului de la Corvinul Hunedoara.

Dulce răzbunare! Marius Șumudică a băgat CFR Cluj în datorii.

Cosmin Olăroiu: „Edi Iordănescu nu a avut timp să își pună amprenta la FCSB!”

În continuare, Olăroiu a vorbit și despre rivala la titlu a CFR-ului. Pe banca celor de la FCSB se află de două etape antrenorul Edi Iordănescu, însă rezultatele nu au fost cele dorite. FCSB a remizat cu Sepsi, scor 1-1 și a fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-4.
Cosmin Olăroiu cere răbdare în cazul lui Edi Iordănescu, despre care a spus că mai are nevoie de timp pentru a-și pune amprenta la FCSB:

Nu cred că putem vorbi de FCSB după venirea lui Edi Iordănescu. Pentru că nu a avut timpul necesar pentru a-și pune amprenta jocului.

Are nevoie și el de timp. Fiecare club are o strategie, are un mod al lui de a desfășura activitatea. Eu nu sunt în măsură să judec pe nimeni”, a spus „Oli”.