Dulce răzbunare! Marius Șumudică a băgat CFR Cluj în datorii

Moldoveanu Camelia 05.09.2021, 11:51
Dulce răzbunare! Marius Șumudică a băgat CFR Cluj în datorii

CFR Cluj se scufundă în datorii și cu „ajutorul” lui Marius Șumudică. Neluțu Varga a fost nevoit să împrumute bani pentru a-și permite luxul de a-l demite pe fostul antrenor din Gruia. Suma impresionantă plătită de Campioana României pentru a putea colabora cu Dan Petrescu.

Marius Șumudică le-a făcut o mare gaură în buget celor de la CFR Cluj

Eliminarea celor de la CFR Cluj din play-off-ul Europa League a fost picătura care a umplut paharul. Mai exact, cu toate că a câștigat toate meciurile în Liga 1, Marius Șumudică a fost dat afară pentru 1-6 la general cu Steaua Roșie Belgrad. Neluțu Varga spera că aducerea lui Șumi în Gruia o să-i asigure câteva reușite în competițiile europene și astfel sume importante ar fi intrat în conturile CFR-ului.

Aparent, afacerea „Șumi” a fost una păguboasă. Pentru a putea scăpa de el, Neluțu Varga a fost nevoit să-i plătească 300.ooo de euro (clauză de rezilierea a contractului), potrivit gsp. Mai mult, CFR Cluj a mai scos din conturi și 70.000 de euro pentru oamenii din staff-ul lui Marius Șumudică. Pentru că și Dan Petrescu a venit cu cerințele lui, printre care se numără și plecarea lui Alex Chipciu (care are de primit doar 260.000 de euro din salarii și prime restante), patronul CFR Cluj s-a văzut nevoit să facă un împrumut de două milioane de euro.

Dulce răzbunare! Cu toate că mare parte din suma împrumutată o să meargă către fotbaliștii dați afară, deoarece CFR Cluj nu le-a plătit salariile în întregime și primele, Marius Șumudică o să primească totuși o sumă frumușică.

Dănuț Lupu a lansat un atac devastator

Recunoscut pentru comentariile sale acide, Dănuț Lupu nu și-a schimbat tonul nici în privința lui Șumudică. Fostul mijlocaș al echipei naționale nu s-a sfiit să-l critice pe antrenorul demis de conducerea CFR-ului.

Șumudică a făcut iar un gest pe care eu nu îl agreez și nu sunt de acord cu el. Nu trebuia să sune pe nimeni, nici să se filmeze când a găsit poarta închisă. Ne pricepem la circ, suntem primii la circ. El a găsit o poartă închisă. Dacă pleca, atunci nu se mai întâmpla nimic”, a spus Dănuț Lupu.

După ce l-a muștruluit bine pe Șumudică, Dănuț Lupu i-a luat apărarea tehnicianului. Potrivit declarațiilor făcute în cadrul emisiunii ProsportLive, Dănuț Lupu este convins că venirea lui Dan Petrescu nu va aduce nimic nou pentru CFR.

Atâta timp cât conducerea CFR l-a adus înapoi… ok. Eu l-aș fi lăsat pe Marius Șumudică în continuare. Oamenii de la CFR se așteptau să joace și ei în grupe ca să încaseze niște bani. Degeaba câștigi campionatul dacă joci două tururi preliminare și după stai acasă. Eu nu cred că Dan Petrescu poate să facă ceva în plus. Poate lua campionatul, dar și Șumudică putea face asta”, a mai spus fostul mare internațional român la ProsportLive.