Stadionul Steaua sau „Arcul de Triumf”? Ce au decis fanii FCSB: „Avem un conflict cu Gigi Becali, dar ăsta e interesul nostru”

Robert Zanfir / 11.02.2022, 23:07
Stadionul Steaua sau „Arcul de Triumf”? Ce au decis fanii FCSB: „Avem un conflict cu Gigi Becali, dar ăsta e interesul nostru”

Gheorghe Mustață a anunțat că nu este de acord cu alegerea șefilor FCSB de a juca meciurile de acasă pe stadionul Arcul de Triumf. Liderul suporterilor de la Peluza Nord avertizează cu repercusiuni dacă vor fi ignorați.

FCSB va juca duminică seară împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Partida de pe Arena Națională se va desfășura fără spectatori în tribune, din cauza sancțiunii primite de clubul roș-albastru.

Stadionul Steaua sau „Arcul de Triumf”? Ce au decis fanii FCSB: „Avem un conflict cu Gigi Becali, dar ăsta e interesul nostru”

Gigi Becali va avea în continuare de pătimit din cauza suporterilor. Fanii FCSB l-au contestat în ultima vreme pe Toni Petrea, în ciuda parcursului foarte bun al echipei.

Mai mult, suporterii redeschid o rană mai veche a clubului. Terenul de joc considerat acasă. Dacă Gigi Becali insistă pentru Arcul de Triumf și este aproape de a se instala acolo, fanii vor înapoi în Ghencea.

„Eu împreună cu Asociația Salvați Steaua, împreună cu Peluza Nord ne zbatem foarte mult să putem juca acolo. Faptul că acum există între noi și conducere un conflict… interesul nostru este echipa.
Noi ne zbatem foarte mult prin Asociație. Vom încerca iarăși să facem o solicitare prin Asociație să mai facă demersurile pentru a face cerere să jucăm în Ghencea. Evident că noi suporterii (n.r. insistă pentru a juca în Ghencea, nu clubul)…

Faptul că se evită din partea conducerii anumite lucruri… Și Meme a făcut o precizare că prin abuzurile care sunt nu ni se permite să jucăm acolo. Dar dacă noi insistăm, CSA nu vrea, noi vrem ca acea cerere care ni se respinge, dar să vină din partea clubului, atunci ar merita să le faci o plângere penală conducătorilor de la CSA, pentru că nu e posibil ca un stadion făcut din bani publici…”, a declarat Gheorghe Mustață pentru ProSport.

Gheorghe Mustață amenință: „Clubul poate face cea mai mare greșeală”

„Steaua (n.r. FCSB) nu poate juca pe Arcul de Triumf, sunt 8 mii de locuri. Noi suntem, dacă observați statistica tuturor meciurilor noastre de acasă, peste zece mii.

Eu zic că dacă a făcut clubul pasul ăsta, face cea mai mare greșeală și atunci evident că va intra într-un conflict destul de mare cu noi”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Veste pentru Gigi Becali: FCSB va putea juca pe „Arcul de Triumf”

Ministrul Sportului le-a dat o veste mare celor de la FCSB. În curând ar putea să joace pe una din arenele noi din București.

„E o anomalie: faci stadion de 100 de milioane de euro în Ghencea, dar nu joci pe el. Joacă o echipă amatoare acolo, în curând instanța va hotărî că e echipă de amatori!

Faci echipă de amatori care joacă pentru Armată și îi dai stadion de 100 de milioane, dar echipa care reprezintă România, care aduce milioane în taxe, impozite, din vânzarea de jucători, nu are unde să joace.

Nu vedeți ce se întâmplă în România? Sunt răutățile, invidiile oamenilor”, a spus Becali.

Mama mea stă lângă stadionul Steaua. Dar nu îmi zice nimic. Nu tresar când trec pe acolo. Nu are nimic de a face cu ce a fost…

Nu ne dorim neapărat să jucăm acolo. Cred că nu se va juca. Eu aș vrea să jucăm meciurile care nu au interes mare pe stadionul de la Arc. Iar cele cu mare interes pe Arena Naţională,
Mihai Stoica