EXCLUSIV Veste uriașă pentru Gigi Becali: FCSB va putea juca pe una din cele mai moderne arene din București

Radu Bordei Catalan Alexandru 22.12.2021, 13:55
EXCLUSIV Veste uriașă pentru Gigi Becali: FCSB va putea juca pe una din cele mai moderne arene din București

Veste uriașă pentru Gigi Becali și pentru fanii FCSB. S-a terminat cu exodul prin alte orașe, dacă Arena Națională nu este disponibilă. Conducerea vicecampioanei României s-a plâns de multe ori că echipa nu are o casă în București. Când Arena Națională a fost închisă, din diverse motive, echipa lui Gigi Becali a fost forțată să joace la Giurgiu sau Buzău.

De anul viitor, însă, acest lucru ar putea să devină o amintire. În exclusvitate pentru Playsport, chiar ministrul sportului le dă vestea mare bucureștenilor. Din 2022, ar putea să joace pe una din arenele proaspăt construite în Capitală.

Veste uriașă pentru Gigi Becali. Arena Arcul de Triumf poate deveni noua casă pentru FCSB. „Avem multe cereri”

FCSB a încercat să joace inclusvi pe noul Ghencea, dar acolo nu a avut loc din cauza conflictului cu CSA și Steaua. Noul stadion de la Arcul de Triumf era, însă, preferința șefilor echipei. Dacă Arena Națională ar fi păstrată pentru marile meciuri, cu Dinamo sau Rapid, în schimb restul partidelor ar putea fi disputate pe cocheta arenă. Asta chiar dacă Federația de Rugby a încercat să blocheze disputarea altor meciuri pe stadionul respectiv. Mai mult, nimeni nu a putut folosit stadionul din cauza birocrației.

Ministrul Eduard Novak anunță, însă, că din 2022, se vor regla toate problemele legate de acte. IAr FCSB își poate vedea visul cu ochii. Și rivalele in București ar putea încerca să dispute meciuri acolo.

În ianuarie vom reglementa toată această chestiune. Apoi vom putea să începem să acceptăm ofertele pentru închiriere. Și FCSB va putea juca pe aceest stadion, normal, dar avem foarte multe cereri. Mai sunt cluburi interesate, a explicat minsitrul Eduard Novak, pentru Playsport

Reușește Gigi Becali să scape de „greii” din lot? Patronul vrea să le încheie contractele lui Keșeru și Budescu

Aduși la insistențele lui Edi Iordănescu, cei doi „veterani” sunt pe lista neagră a patronului. Antrenorul a fost schimbat, așa că finanțatorul vrea să mai facă economie. amândoi fotbaliști au salarii mari, așa că va fi greu să poată fi mutați în această iarnă. Dacă vor refuza să pelce, Becali nu va avea ce să facă.

Am vorbit cu Budescu să vedem ce bani vrea să încheiem, la fel și cu Keșeru. S-a terminat cu salariile mari. Nu-mi convine. Budescu are un salariu mare și nu mai vreau. Nu are rost să mai rămână Keșeru, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, să joace Mamut. De ce să joace 25.000 de lună și să nu joace 4.000 pe lună? a declarat Becali la Pro X.

Urmăriți Playsport.ro și pe